Задължителните вещи, които трябва да има във всеки мъжки гардероб  3 Виж всички снимки

06.04.2016, 20:00

Спокойно, само три са

   
 

Независимо че модните дизайнери заливат всеки сезон с всевъзможни глупави модни тенденции, има едни основи, които трябва да присъстват в гардероба на всяко пораснало момче. Само три са, лесни са и не са скъпи. Ето какво трябва да имате.

БЯЛА ТЕНИСКА

Бялата тениска е основата на всяко едно съчетание - от спортно до официално. Може да се носи под сакото, под ризата, с обикновени дънки и с къси гащи.

1681559

Помнете, че дори в избора на нещо елементарно, като бяла тениска, може да се допуснат грешки. Първо: не избирайте модели, които са ви напълно прилепнали - дори да приличате на Аполон. Второ: не посягайте към екстравагантните модели, като например: деколте до пъпа. Ако белите тениски ви се струват прекалено скучни, вземете такива с джобче отстрани, с лека щампа или V-образна яка.

1681554

СПОРТЕН СИВ КОСТЮМ

Дори да не ви се налага да ходите на работа с официално ансамбълче, наличието на спортен костюм е задължително. Най-добре е той да бъде сив. Този костюм можете да носите както с тениска и кецове, така и с официална риза и обувки. Най важното е да следите за размера.

1681550

1681557

ТЪМНО СИНИ ДЪНКИ

Вървят си с всичко. Изберете просто вашия стил - от прилепнали до прави дънки.

1681555

Единственото, което трябва да запомните, е, че прилепналите дънки си отиват повече с палта и сака, а правите дънки - със спортни горнища и тениски.

1681558

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ