За да ви е топло и да сте стилни в студа

08.01.2016, 13:15

Има начин

   
 
За да ви е топло и да сте стилни в студа

Студеното време дойде и вече е по-трудно за всеки да остане стилен, защото мъжът предпочита да му е топло пред това да изглежда добре. Възможно е обаче хем да сте стилни, хем да ви е топло, благодарение на някои дребни, но важни аксесоари.

1623177

Кашмирена зимна шапка

Плетените вълнени шапки са твърде ежедневни и не са подходящи за всеки случай. Ако изберете кашмирената версия обаче, нещата стават много по-различни.

 

1623185

Каскет

Каскетът е винаги на мода. Изберете обаче зимната версия на каскет, който покрива ушите. 

1623178

Ушанка

Може и да ви изглежда малко смешна, но този тип шапка е напълно в стила на рок звездите. А за това колко добре топли, няма никакво съмнение.

1623175

 

Ръкавици за шофиране

По принцип ръкавиците за шофиране са много стилни, но имат дупки и не са никак топли. Този вид обаче изглежда добре, а и топли.

1623176

Ръкавици с вълна и кожа

Тези ръкавици са чудесен избор за по-неформални срещи, за уикенда например. Ако смените вълната с кашмир, ще бъде още по-добре.

1623181

Високо технологични кожени ръкавици

Те са специално създадени да топлят, докато можете да боравите с телефона или таблета си в студено време, защото имат вградени микро-кондуктори в пръстите. Иначе много добре знаете, че е невъзможно да работите с телефона си с обикновени ръкавици.

1623183

Двулицев шал

Освен че топли, двете му лица и райето позволяват множество цветови комбинации.

1623187

Кашмирен шал

Той си е класика. Може да се носи както със спортно яке, така и със стилно палто.

1623174

Високи обувки

Този тип обувки ще си отиват с почти всичките ви костюми. Вземете си такива с нехлъзгаща се подметка, така ще сте готови за всякакво време.

1623173

Работни обувки

Важното за тях е да са удобни, топли, над глезена, но подберете и актуален цвят, за да сте по-стилни дори да не работите в офис.

1623179

Загряващи стелки

Има всякакъв тип стелки, но тези топлят. Първо се зареждат, а след това се настройват на каква температура да ви топлят краката. Гениално.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ