Женският стил, който ви побърква  12 Виж всички снимки

16.11.2011, 14:01

   
 

Харесва ви когато звънецът звънне под нежния натиск на пръста ѝ. Отваряте вратата с притаен дъх, защото никога не знаете какво да очаквате от нея.

Замръзвате! В един момент си спомняте, че и слюноотделянето съществува като функция на организма ви. Преглъщате почти звучно и дори не мислите за репликите, които трябва да кажете в такъв момент. И няма нужда, тя влиза със смела крачка, целеустремено и спира всеки опит за отделяне на звук от устата ви.

Тя ви приканва по всевъзможни, косвени и директни начини към леглото. Разкопчава бавно тренча си, захвърля го...без значение къде. Приглажда с абсолютно сексапилен жест впитата по изящното ѝ тяло рокля, която във вашите очи е просто парче плат, дискретно прикрило това, което искате да видите. А тя знае това и доказателството е още по-сексапилния жест, с който съвсем скоро ще я свали.

Преди това обаче ви приканва да седнете, за да поуспокои жегата в кръвта ви. Само привидно, защото червената ѝ обувка елегантно се приплъзва към слабото ви място, а тънкият ток, като меч ви приканва на дуел.

Поемате дълбоко въздух и точно когато си мислите, че ще обърнете нещата под свое командване, тя придърпва роклята си нагоре. Опитва се да ви заблуди, че уж жартиера ѝ не е на мястото си. Вие знаете, че това е отработено движение, но въпреки това ви харесва. Всъщност едва ли има някой, който би отказал да наблюдава подобно зрелище със заучен сценарий...

И сега преди да развиете историята до края, аз ще ви прекъсна преди да свършите. Не го правя, за да ви е гадно, а за да обърна внимание на онези секси оръжия, които Тя използва срещу вас и които до живот няма да ви омръзнат.

Хищническият ѝ сценарий винаги започва с тренчкотът, който през годините е изминал толкова дълъг път към съблазняването, че се е превърнал в неизменна част от всяко секси видео, реклама и т.н. Именно това оръжие използват любимците ни от Agent Provocateur, като облякоха с него не кого да е, а разточителната красавица Роузи Хънтингтън Уайтли a.k.a бижуто на Трансформърс 4. Вижте сами видеото и не забравяйте да продължите да четете. Все пак по-голямата част от артилерийското Ѝ снаряжение е там долу – под видеото.

Ударът накрая ви дойде като гръм от ясно небе, нали?

Ето, затова е добре да познавате "тайните" ѝ оръжия, защото не винаги може да ги използва във ваша полза. Затова ви връщам отново там – в моята история.

Свалихме тренча и ако след него пред вас се разкрие разтапящата картинка "секси тяло" с рамка "прилепнала рокля", отваряйте си очите на четири. Силуетът, който се очертава с помощта на роклята, на нея ѝ напомня за русалките или за супермоделите на 90-те, а на вас за фаталната жена, която ще ви разкаже играта. Разликата е минимална, но ефектът е запомнящ се.

Стигнахме до обувките, които също изиграват много решаваща роля в сценария ѝ. Не винаги се случва да са червени, макар че страстното послание на този цвят е най-ясно. Факт е обаче, че винаги са на висок и тънък ток. Елегантност, която където и да попадне в допир с тялото ви, ще предизвика приятна реакция. Е, изключваме очите, но подобна мисъл може да мине през главата само на много ядосана жена.

Ако целта на нейното посещение, съвпада с вашето въображение, то очите ще ви трябват, защото именно те възприемат високите обувки на прекрасните ѝ крака, като един от задължителните "белези" на фаталната жена или на тази, която обича да си "играе" с вас. Обувките ѝ придават една особена женственост, която долавяте с всичките си сетива, и я карат да се чувства господарката, която стъпва смело дори по мечове. А вие харесвате тази порода нежни създания, нали?

Още по-горещо и приятно ви става, когато тя бръкне под полата си. За да ви покаже онази малка дантелена лентичка на чорапите си, разбира се. Но не тя е толкова важна в случая, макар че при вида на бедрото ѝ, покрито с нежно, мрежесто парче плат, сърцето ви започва да обърква ритъма си. По-важна е малката щипка, свързана с елегантен ластик, който, като стрела, приканва погледа (и ръцете ви) към целта.

"Реката извира от планината Шварцвалд и се влива в Черно море". Колкото и идиотска да ви се струва препратката ми към най-голямата ни река, сиреч Дунав, просто се замислете, колко дяволски съм права – жартиерите започват от най-изпъкналата част на дупето ѝ и нетърпеливо се вливат в морето от черна ликра (на нормален не-творчески български език, това са чорапите ѝ).

..................................................тук даваме заето................................................

Ето, не съм гадна, дадох ви достатъчно време да развиете историята до самия ѝ край. Все пак се надявам, че си спомняте за какво ви говорех – тренчкот, впита секси рокля, обувки на висок, тънък ток и тяхно Величество Жартиерите.

Това е то – снаряжението. Четири класически оръжия, които ние жените няма да се изморим да използваме. Гледате ли?

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ