Ето какво да не носиш това лято

29.06.2017, 17:00

Послушай ни!

   
 
Ето какво да не носиш това лято

Понякога ни е много трудно да си изберем подходящо облекло за лятото. Горещините изобщо не са в наша полза и ни поставят пред огромно затруднение дори и когато става дума за излизане с приятели в кръчмата. Пък и повечето мъже не се съобразяват с модните тенденции и изобщо не им пука какво носят. 

Истината е, че на тази жега ни иде да излезем голи по улиците, но някак си няма как да стане. И все пак - ето какво по-добре да не си и помисляш да носиш това лято:

Крокита

1937103

Грозни са и адски отблъскващи. С тях все едно си обул пантофи, докато се разхождаш на улицата!

Прекалено накъсани дънки

1937104

Не си нито клошар, нито са ти единствените панталони в гардероба. Ако ти е прекалено топло за нормални дънки, обуй си панталони от по-лека и прохладна материя. Едва ли ще те допуснат до работното ти място с дупки в панталоните.

Поли

1937101

Да, жега, даже във Франция шофьорите на автобуси протестираха за дрескода, носейки поли. Но, обличайки подобна дреха само ще си навлечеш проблеми навън. Тук хората не са особено толерантни.

Твърде много SWAG

1937106

Тениска, суичър и яке с дълги, прилепнали, черни дънки и кубинки не ни прилича на особено добра опция в летните горещини. 

Сандали с чорапи

1937099

Това не е сериозно! Самото слагане на чорапи обезсмисля носенето на каквито и да е отворени обувки. Така, че спри да го правиш!

Мъжки ританки

1937100

Говорили сме ти за тях. Неудобни и непрактични са, грозни са, абсурдни са... Едва ли искаш да приличаш на малко дете!

Гол до кръста

1937105

Може би искаш да си покажеш мускулите, а може и да ти е много жега. но това не е оправдание да се разхождаш гол по улиците или пък в градския транспорт, в който само гол мъж липсва...

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ