Ето какви дрехи да носиш, за да побъркваш жените

21.02.2023, 14:00

Не е шега!

   
 
Ето какви дрехи да носиш, за да побъркваш жените

Модният ни нюх се прояви и днес, но този път ще трябва да четеш много внимателно. Предстои да ти издадем кои са дрехите и аксесоарите в мъжкия гардероб, които направо побъркват жените, при това в добрия смисъл на думата. Ако тя ненавижда белия ти потник с леке от лютеница, то е време да смениш стайлинга.

Ето кои са мъжките дрехи, които жените обожават да носим:

На първо място се увери, че дрехите ти пасват добре. Независимо колко часове прекарваш във фитнеса, със сигурност няма да изглеждаш по най-добрия начин, ако те не ти стоят както трябва.

Костюм

Класическият черен, сив или тъмносин костюм никога не излиза от мода. Това е инвестиция, защото всичко трябва да изглежда перфектно. Хубавият мъжки костюм е като малката черна рокля при жените - задължителен елемент в гардероба ти.

Кожено яке

2380226

Шикозно, рок кожено яке придава на мъжа стабилен вид. Изглежда страхотно с обикновена бяла тениска, суичър или дори с копчета. Избери по-тъмни цветове, за да придадеш на външния си вид повече загадъчност.

Сиви спортни панталони

Жените обожават мъже в сиви спортни панталони. Те са привлекателни, но показват твоята забавна и спокойна страна.

Часовник

2380228

Спортно-елегантният часовник е ненадминат моден аксесоар, с който да покажеш стила си на дамите. Докато смарт часовниците са добър избор, има нещо елегантно и мъжествено в това да носиш класически ръчен часовник, не твърде голям, но не и твърде малък, особено ако си с костюм.

Тъмни дънки

Те са универсални, така че ще изглеждат страхотно с вталена риза, тениска или дори суитчър. Дамите обичат тъмни дънки, а за теб това е страхотен всекидневен тоалет.

Класически кецове/маратонки

2380229

Момичетата обичат мъжете им да носят обикновени маратонки. Не крещящите или най-модерните. Обикновените бели или черни кожени ще паснат идеално както на анцуга, така и на дънките.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ