Дрехи, които жените мразят да носим

07.02.2023, 10:00

Прегледай си гардероба!

   
 
Дрехи, които жените мразят да носим

Ако искаш да направиш добро впечатление на дамите, е важно да обърнеш внимание на стила си. Но от какво точно се отблъскват жените? От остарели модели до съмнителни аксесоари? Ей сега ще ти кажем!

Впити дънки

Особено с обемни дрехи в горната част на тялото ти като яке с голяма яка. Тесните дънки са ясен знак за несигурност и жените не намират нищо привлекателно в това. Придържай се към нрмалните дънки и панталони и ще се справиш много по-добре с дамите.

Цветни чорапи

2379993

Цветните чорапи могат да изглеждат добре, но трябва да ги съчетаеш с други детайли, с които да си подхождат. Най-голямата грешка е да обуеш бели чорапи с черни обувки. Всъщност чорапите трябва да са с нюанс по-тъмни от обувките. Освен ако не участваш състезание за двойник на Майкъл Джексън, черните обувки вървят с черни чорапи.

Сандали и джапанки с чорапи

Сезонът още не е дошъл, но за нас е важно да те предупредим. Като цяло жените не обичат, когато мъжете поставят чорапите на фокус. Цял свят се възмущава от комбинацията сандали с чот=рапи и това трябва да ти говори нещо!

Облекло като за тийнейджър

Една жена иска мъж, а не момче. Благодарение на социалните мрежи е лесно да се изгубиш в най-новите тенденции, но обличането като тийнейджър само ще те накара да изглеждашглупав и незрял.

Потници

2379994

Потниците във фитнеса са приемливи. Но да носиш този символ на селския мъж, докато си на среща, само ще накарат жената да блокира номера ти. Не е нищо лично, но изпраща грешно, тревожно послание.

Лога

Човек трябва да изглежда стилен и амбициозен, но никога да не носи дрехи, за да демонстрира богатство. Избягвай да носиш лога, тъй като повечето дами предпочитат обикновена тениска пред такава, която крещи "Искам да се правя на готин".

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ