Добър колан, но евтин

14.07.2011, 15:39

   
 
Добър колан, но евтин

Ако сте дали стабилна сума пари за модерни дънки, то би трябвало да се постараете и в намирането на подходящ колан. Просто е неизбежно. Нямаме предвид обаче да впрегнете последните си сили преди почивката, за да изкарате пари за аксесоар. Не е задължително хубавия колан да ви коства цяла заплата. Дори и 1/9 от заплатата не е нужно да хабите за това наистина важно допълнение.

Днес има компании, които категорично са на мнение, че качествените продукти и изработка не е необходимо да излизат скъпо на клиентите им. С тази мисъл се разровихме в онлайн магазините вместо вас и открихме няколко ценни попадения.

Diesel е класика, която е създадена за деним, но ако цената от 30 паунда ви плаши, следващото предложение е именно за вас. Коланът на River Island е изработен от така наречената PU кожа, която много прилича на естествената, но е по-лесна за почистване. А и като се замислим за 12 паунда, какво повече може да поискаме?

Отпуснете джоба с още 3 паунда и можете да задоволите консерватизма си с класически колан от 100% естествена кожа на Asos.

За да изпреварим модната вълна, която предстои да залее България, ще ви въведем в последният писък на модата – индианските мотиви. Експериментатори и смели стилни мъже, сега е момента да си вземете не толкова класическия колан, отново от Asos, който е на същата цена като предишния. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 17.07.2013 | 17:46
1 Много се радвам да науча че има компании, които не гледат да свалят кожата от гърба на клиентите със скъпи продукти.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ