Днес си спомняме Честър Бенингтън от Linkin Park

20.07.2022, 17:47

И никога няма да го забравим!

   
 
Днес си спомняме Честър Бенингтън от Linkin Park

И не, че сме забравяли някога...

На тази дата преди вече 5 години се сбогувахме с Честър Бенингтън, именитият вокалист на култовата група Linkin Park. Все още си спомняме как попаднахме на новината в мрежата и не искаше да повярваме. Но за съжаление той бе поредната известна личност, загубила битката с депресията и психичните разстройства.

Честър бе кумир за поколения, а с музиката си той успяваше да помогне на милиони млади хора по света да се почувстват разбрани и да се преборят с демоните вътре в себе си. Истината е, че самият той търпеше много критика през годините, заради промяната на стила, който групата изпълняваше. Но дали това бе причината той да сложи край на всичко, никога няма да разберем.

Смъртта му повдигна отново така наболялата тема за психичните разстройства и за това колко много хора скрито страдат от тях, докато не се стига до фаталния изход.

Но колкото и години да изминат Честър остава завинаги в сърцата на онези хора, които са били верни на изкуството му докрай. Той определено ни липсва и до ден днешен все още не можем да повярваме, че той си е отишъл завинаги. Въпреки това, песните и силните им послания остават завинаги.

А сега ще ти припомним и последната песен, която по злощастна случайност излезе на датата, в която Честър загуби живота си... и винаги ще ни напомня този ден, колкото и пъти да я слушаме отново. В песента той преразказва думите на жена си Талинда, които тя често е отправяла към него. Е, знаейки това, песента докосва по различен начин, нали?

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ