Готови за празниците? Старт!  14 Виж всички снимки

06.12.2011, 09:06

   
 

Драги ми мъже,

Време е да вперите поглед в мен, Zara!

Не допускайте никакви теми за размисъл различни от тези:

Коледа. Празници. Партита. Жени. Добра визия. Добро впечатление. Невероятно прекарване с идеален финал.

Всичко това, разбира се, започва с добро предвиждане на нещата, с правилен график и организация. Декември е, предполагам вече знаете къде ще бъдете около празниците и имате представа къде ще започнат пиршествата. А знаете ли как ще изглеждате?

Може да не сте се замислили все още за този момент, но категорично е настъпило времето да пуснете мисълта в клетката с главоблъксаници. Отделете ѝ достатъчно внимание обаче, защото идеалният финал се достига с добро начало. Познахте, първият и един от най-важните кръгове на играта е външният вид.

Ако във вас започнаха да се лутат емоции и въпроси за правилата на играта и ако не откривате правилното "чекмедже", в което да бръкнете и да ги извадите, не търсете повече. Освободете се от ненужните мисли, отпуснете се в креслото си и просто погледнете снимката. След това разгледайте празничната галерия, която съм ви приготвила и в която ще откриете най-фино и сръчно подбраните сетове с вечерни облекла и аксесоари от съкровищницата ми.

Аз, Zara обичам стилните и елегантни мъже, които не се страхуват да експериментират със стила си. И след като успяхте да задържите погледа си... Извинете, вниманието си върху мен и ми отделихте ценни 2 минути от живота си, значи проявявате и търпение към стила си.

Поздравления, може и да успеете да ме накарате да вперя поглед във вас, когато се срещнем в новогодишната нощ. Предварително ви издавам тайната към сърцето ми: бъдете себе си!

Весели и стилни празници!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ