Гласът на Dunhill

19.08.2011, 16:28

   
 
Гласът на Dunhill

Британската икона Dunhill откри гласа си за есента. За втора поредна година луксозната компания ще възложи задачата на трима Големи мъже, които да застанат не само като лица в рекламната им кампания, но и като фигури, които разбират, проповядват и вярват в същността и философията на компанията.

"Voice” говори за знаменитости или света на славата. Създадена с помощта на истински мъже на различна възраст и с различно минало, но всеки отличителен по своя начин. Мъже, които са постигнали велики неща в живота си и превъплъщават вечни ценности, към които си заслужава да се стремиш – качества като състрадание, посвещаване и убедителност. Брилянтни, вдъхновяващи мъже с мнение и богати истории, които да разкажат.

Чрез характерните черно бели фотографии този сезон в икони на Dunhill се превръщат откривателят и лидер на много експедиции Сър Ранълф Файнс, театралният директор Майкъл Грандедж и балетният танцьор Рупърт Пенфадър.

Мъжете зад изящно изработените костюми говорят и излъчват "елегантност, индивидуализъм, всеотдайност, експертност и личен стил", както твърди маркетинговия директор на Dunhill, Джейсън Бекли. "Те застават зад това, в което вярват. Хора, които определят себе си с действията си и които не могат да бъдат по-малко от това, което са, защото това е тяхната природа."

Всяка една дума, всеки един глас ще може да бъде чут в целия свят. Лицата на всеки един от тримата герои ще се появи в международните списания още през септември. Магазините Dunhill гордо ще се перчат с черно белите снимки от красивата фотосесия и елегантно облечените сър Файнс, Грандедж и Пенфадър ще спират минувачите с внушителната си визия.

Вдъхновихме се и решихме да споделим с вас едно скромно начало към по-висшия мъж, който можете да бъдете. Изразено с моден език, това е блейзерът с двойно вталяване и двуредно закопчаване, изработен от немачкаем мохер. Мъжете, които го представят, са постигнали върховете в живота си, а вие можете да започнете по обратния начин, като първо облечете успеха.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ