Всичко, което трябва да знаете за новите трендове при татуировките

22.05.2017, 19:30

Абсолютно всичко!

   
 
Всичко, което трябва да знаете за новите трендове при татуировките

Кевин Пол е опитен татуист, който практикува тази професия откакто е на 13-годишна възраст. Е момента той е на 38 години е и може да се похвали, че татуирал известни личности кат Ед Шийрън.

Ето какво мисли той за нашумелите напоследък модни трендове при татуировките.

"Акварелни” татуировки

"Този тренд се популяризира все повече, а аз съм правил много такива татуировки. През 2015 година татуирах Ед и може би това е поставило началото на тази мода. Но при всички случаи, не мисля, че този тип татуировки ще "остаряват” по много красив начин.”

1916117

Кевин напомня, че ярките цветове ще избледнеят с годините. Според него акварелните цветове изглеждат страхотно, докато са пресни, но след време едва ли ще е така.

Татуировки на джобен часовник

1916116

"Най-честите тауировки, които клиентите ми искат в последно време са такива на джобни часовници. Ужасно много ги мразя!На хората, които желаят подобно нещо, просто им личи още преди да са прекрачили.”

Татуистът смята, че този тренд замества облаците и ангелите, които Дейвид Бекъм въведе преди години.

Изцяло в черно

Кевин споделя, че черният цвят, който покрива изцяло участък от ръката и крака е много модерен в момента. Самият той е татуирал едната си ръка по този начин преди около 12 години.

1916118

"Преди хората използваха черното, за да закрият грозни татуровки, но в момента нетатуирани мъже и жени изцяло покриват кожата си.Със сигурност изглежда яко, но се постига много трудно и ако наистина искате да постигнете желания ефект, трябва да обърнете към много опитен татуист. ”

Може да се каже, че един от основоположниците на този тренд е Лео Меси, който има такава татуировка на крака си.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ