Вдъхновен от порното и Tumblr комуникацията

06.10.2011, 12:55

   
 
Вдъхновен от порното и Tumblr комуникацията

Мултиталантливият креативен директор на Thierry Mugler, моден директор в Uniqlo и личен стилист на Лейди Гага е човек, до който трудно можеш да достигнеш поради огромните му ангажименти и натоварен график. Затова сме благодарни на хората от Details, които успяха да си спретнат 2-3 минутен разговор, в който да изкопчат тайните на важни за всеки мъж аспекти от живота – като започнем от стила и стигнем до цялостното излъчване.

Носи това, което те кара да се чувстваш удобно

"Покрай работата, която върша за Гага, хората очакват от мен да изляза на улицата в ансамбъл ала Филип Трейси. Но аз обичам дрехи, които са лесни за носене, и това означава облекла, които не са прекалено конструктивни. Повечето неща в гардероба ми са на Uniqlo и винтидж дрехи от Search & Destroy в Ийст Вилидж."

Не крий кой си

"Новата колекция на Thierry Mugler е съставена от дрехи, които разкриват повече тялото и не мисля, че мъжете трябва да се плашат от това."

Излез от къщата

"Наистина е много важно за креативния човек да излиза навън и да вижда разни неща. Отидете в някоя галерия, говорете с хората, четете книги навън. Да, можете да напишете нещо в Google, но ако четете и комуникирате ще имате по-дълбоко разбиране за света."

Вкарай околната среда вътре

"Растенията и цветята в дома ми действат много успокояващо. За мен е важно да медитирам всяка сутрин, за да прочистя ума си, а природата наистина ми помага да правя това."

Получавай коментари...

"Преди не се интересувах какво говорят хората, но покрай моя Tumblr публикувам нещо и в отговор моментално получавам 500 съобщения. Понякога хората казват: "Това не струва", но ако някой каже нещо, аз трябва да се вслушвам. Какъв е смисълът, ако не говорите и не слушате?"

...Но се доверявай на себе си

"Когато за пръв път започнах да работя с Гага, всичките ми модни приятели ме попитаха: "Защо работиш с нея?". Също така си партнираме с един порно сайт, Xtube, за новата колекция на Mugler (там има видео на модели на марката, които симулират секс), което можеше да ми докара уволнение. Но и в двата случая важно беше какво ме вдъхновява без значение какво ще кажат хората."

И ние се вдъхновяваме от порното, но не вярваме, когато станем толкова голямо име колкото е Формичети, че ще работим с Гага. Всъщност каквото сабя покаже, а дотогава няма да спираме да се учим от Големите мъже по света.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ