ВИДЕО: Една абсолютна модна вселена

23.11.2011, 09:30

   
 
ВИДЕО: Една абсолютна модна вселена

Имате представа кои са Absolut, нали? Имате и идея какви инициативи са разработвали досега, за да запазят любовта на феновете си и да спечелят още хиляди такива.

Преди известно време именитата компания за алкохолни напитки създаде една нова "абсолютна вселена", в която започна да привлича дизайнери от световна величина, като Жан Пол Готие, Марк Джейкъбс, Том Форд, Хюсейн Чалаян и Стела Макартни. Задачата им беше да създадат уникална визия на известната бутилка водка Absolut. Всъщност от онова начало на авантюрата им с модата са изминали точно 24 години.

Тази година се роди Absolut Mode Edition и ето резултатът. Елегантна бутилка с 12 стени, които изтънчено са пристегнати с копринен колан в цвят "тъмно синьо небе в полунощ". Върху тази ивица плат, която моментално говори за модната насоченост на изданието, е поставен и етикетът, който тотално е инспириран от произведенията в шивашките ателиета и абсолютно препраща към дизайнерските костюми и рокли (да, водката все пак не е само за мъже). Всичко това е дело на англичанина Гарет Пух, а акцентите в Absolut Mode Edition изцяло отговарят на емблематичния стил на дизайнера.

Вижте и видеото, което най-вероятно ще ви предразположи към приемане на подобна течност. А само в случай, че ви интересува, рекламната кампания със същата красавица е заснета от известния фотограф Шариф Хамза. Гледате ли?

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ