ВИДЕО: А ти какво си?  2 Виж всички снимки

11.10.2011, 13:28

   
 

Ние сме животни!

Правим необмислени действия. Отдаваме се на първичната си природа. Когато и околната среда отговаря синхронично на нещата, които вършим, интуитивно превключваме на друга вълна. Започва да ни харесва прекалено много и тогава маркираме територия. Това е наше! И още преди от ООН да осъзнаят, че трябва да има Декларация за правата на човека, ние изначално, като еволюирали животни сме знаели, че си е наше право да имаме част от земята, която обитаваме.

Но беше неизбежно – качихме се на горното стъпало и забравихме, че сме животни. Свободни, експресивни, равни и най-вече първично себе си. До такава степен пренебрегнахме вътрешното си аз, че беше необходимо да се появи закон, който да определя как да живеем и как да се отнасяме един към друг. А можеше да е толкова просто...

Пссссттттт

Wrangler отварят бутилката на духа и консервата пастет, в който се е превърнало онова същество, което бяхме. Стъпкан, смачкан, изплют и оформен наново, човекът на новото време има съзнание, което помни. И когато правилният ключ се завърти в ключалката, всеки спомен ще излезе. Ще изплува на повърхността като перце и ще забрави за оловото, което го придържаше на дъното на дълбоката му същност.

Съберете си перушината и да излезем да маркираме своята територия. Ако не помните как става, от Wrangler ще ни припомнят как с най-новото си видео от кампанията "We are animals”. В случай, че не усвоите урока, натиснете тук и разгледайте новата колекция на американската компания, която стъпка по-стъпка ще ви отведе към "възстановяването".

Enjoy!


 

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ