Бруталните прически от Ню Йорк

18.02.2012, 14:08

   
 
Бруталните прически от Ню Йорк

Сега след като Ню Йорк се поуспокои от модните вибрации, които разтърсваха Линкълн център (Седмицата на модата премина главно там), и след като успяхме да се разровим в Голямата ябълка за добри попадения за следващия есенно-зимен сезон, решихме да хвърлим последен поглед на случилото се и да се "връщаме" в България.

Много се двуомяхме какво да е това нещо, което да ви покажем за последно от нюйоркската седмица на модата и в крайна сметка стигнахме до извода, че ако не обърнем внимание на потресаващите мъжки прически, това ще бъде престъпление спрямо стилното ни Div око. Ще излезе така, че ние в Div гледаме само хубавите неща и си затваряме очите за не чак толкова хубавите, което съвсем не е така. Правим го, както съм казвала и преди, защото искаме да ви дадем ясна представа какво е добре да не правите, като, разбира се, пак казвам, че не можем да ви забраним нищо, но тук въпросът вече опира до здравия разум.

За да направите разликата, решихме да ви покажем както свежите, така и доста странните мъжки коси с леко фиксиране, като ги обединихме под едно наименование – най-бруталните прически от Ню Йорк.

Ето ги и тях:

Цунами срещу спокойните вълни

Number:Lab

Небрежният срещу много небрежния

Richard Chai

Пънк срещу издухания

Marc by Marc Jacobs

Петелът срещу шапката

Duckie Brown

Съвет: Когато попаднете в любимия на жените "bad hair day", обърнете се към шапката. Докато отидете до най-близкия фризьорски салон, разбира се.

Татусът срещу буклата

Timo Weiland

Кулио срещу Виле Вало

Band of Outsiders

Скот Фицджералд срещу Кларк Гейбъл

Michael Bastian

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 2
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 20.02.2012 | 10:38
2 брутални е точната дума
от Не е посочен | 20.02.2012 | 10:33
1 ужас,нямам думи,като влачени от пороя са всичките
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ