Бос или с обувки Rollerboy?

17.08.2011, 14:45

   
 
Бос или с обувки Rollerboy?

Дали покрай противоречията с Yves Saint Laurent за червените подметки на дамските обувки "Christian Louboutin” или просто за забавление, но Кристиян Лубутен реши да пренасочи лудостта си към мъжката колекция. И може би докато се разреши проблема с изясняването на истинския първенец в превръщането на червената подметка в емблема, френският дизайнер ще вихри спокойно фантазиите си в мъжкия отдел на компанията си.

Rollerboy не е нещо ново в мъжката линия обувки "Christian Louboutin”, но до сега поне ни стряскаха само капсите по цялата горна част на обувките тип домашен пантоф. До сега основата беше само от фина телешка кожа в тъмно кафяво и приятно черно, но новите му попълнения за есенно-зимния сезон са буквално фрапиращи.

Представете си гореописаната обувка, със същата форма и пак с капси, симетрично разположени навсякъде в саята, и сега добавете обилно окосмяване на кожата и любимия на дизайнера леопардов десен. Всъщност няма смисъл да ви мъча да си представяте нещо толкова цветно звучащо, просто го вижте:

И само като си помисля, че има хора, които ще дадат 875 паунда за тях, ми иде да кажа: "Спри, народе, можеш да ходиш и бос!".

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 17.08.2011 | 17:18
1 Хахаха, ако направите класация за най-грозни мъжки обувки, тези трябва да са номер едно! освен ако не изнамерите още по-"силни":))
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ