Анти-стилната икона Марк "Facebook-а" Зукърбърг

04.08.2011, 17:05

   
 
Анти-стилната икона Марк "Facebook-а" Зукърбърг

Знаете кой е Марк Зукърбърг, нали? А забелязали ли сте как се облича? Защото от GQ явно са.

Изпълнителният директор на Facebook може да не се слави като стилна икона, подобно на Джей Зи и Кание Уест, но не мислим, че заслужава да оглави класация за най-зле облечения мъж на годината. За съжаление, това се случи за пореден път и последното издание на GQ го постави на върха ( или в случая дънто) на класацията от 15 жертви, попаднали под ножа на модата. От днес Зукърбърг официално е "най-зле облечения мъж", като за успокоение зад него на втора позиция е застанал Стив Джобс.

За последно Зукърбърг се появи в подобна класация през януари, когато от американското списание Esquire го обявиха за тотално скаран с модата.

"15-те най-зле облечени мъже в Силиконовата долина" е статия с подигравателен дух, която фино се шегува с проблемите на милиардерите с формата и теглото. И всички описания на всеки един от тях просто са коварни. За пример ето един цитат от редакторите на GQ за Зукърбърг:

"Стилни грехове: Съобразява се с факта, че дънките и вратовръзките се предлагат и в тясна форма или че костюмите съществуват. На бащата на Facebook (и наистина имаме предвид баща) му харесва да преработва стила "свеж-от-средностатистическата-класа". Стилът на Зук е толкова беден, че вдъхнови модна линия-пародия – "Mark by Mark Zuckerberg”. За щастие не е продала нито една от дрехите."

Спокойно Зук, можеш да им изтриеш страницата във Facebook!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ