Аксесоари от племето Lanvin  10 Виж всички снимки

04.10.2011, 15:33

   
 

Преди известно време ви запознахме с главния дизайнер на Lanvin, Албер Елбаз, чрез рекламната кампания на модният гигант за предстоящия сезон. След като вече придобихте някаква представа кой е той и на какво е способен мислим, че никак няма да се учудите когато видите и новата му колекция аксесоари, които критиците така радушно приеха.

Елбаз е сътворил такава невероятна комбинация от дървени и тъкани бижута, разнообразни материали и цветове, че е невъзможно да не доловиш трайбъл усещането, което носи пролетно-лятната колекция за 2012г.

Бидейки начело на една от най-старите модни компании на Париж, дизайнерът джобен размер всеки сезон посреща предизвикателството да събере текущите тенденции с изпробваните години наред класики. И за поредна модна година Елбаз доказа, че е точната, необходима доза гениалност, която е способна да изстрелва колекция след колекция и то с изключителен успех.

Въпреки всичко той е един от малкото дизайнери в модата, които са сериозно осъдителни към себе си и работата си – миналата година силно вярваше, че никой няма да купи каквото и да било от колекцията му за H&M, а тя се оказа същинска сензация. Той се справя със стреса като гледа телевизия и ние бихме последвали примера му на драго сърце, ако знаем, че ще станем толкова добре балансирани, широко обичани и брилянтни личности какъвто е Елбаз. 

Вижте предложенията му за следващия моден сезон в галерията и се пригответе за приключения.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ