Ако профилната ти снимка е на вълк, имаме лоша новина за теб!  4 Виж всички снимки

29.12.2019, 10:00

Разбери каква е...

   
 

Пускаш поредното селфи в социалната мрежа без изобщо да се замислиш какво впечатление оставяш у останалите потребители. Окзава се, че всеки наш пост в мрежите за развлечения говори много за нашият характер. 

Селфитата например са знак за непрекъснато търсене на одобрение от околните, нарцисизъм и прекалена обсебеност от самия себе си. Ако непрекъснато качваш такива трябва да обърнеш внимание на себе си. Наистина ли е необходимо някой да лайкне снимката ти, за да се почувстваш добре?

1901236

Сигурно често удряш по едно сърчице на сексапилните снимки на мацките в Instagram. Тогава трябва да знаеш, че жените, чиито профили изобилстват от подобни фотоси са по-освободени и готови за експерименти. Вие бихте ли се впечатлили от такава жена, ако търсите сериозна връзка?

1901226

Много двойки пък обожават да демонстрират връзката си, особено когато тя е сериозна и дълготрайна. Качването на общи снимки в социалните мрежи е опит да покажат на света, че не са сами и има някой, който да ги обича.

1901218

Попаднал си на профила на Гошо и тайно му завиждаш, че снощи е бил на егати якото парти, а ти трябваше да си легнеш рано, защото си на работа. Не бързай да се отчайваш, защото хората, които качват групови снимки от купони и други забавни събития често страдат от вътрешна празнота и самота. 

1901219

Снимките на деца са често срещани в профилите на хората. Тези, които качват собствени фотографии от детството обикновено са изморени от това да са възрастни и имат нужда да бъдат безгрижни, докато някой друг поеме отговорността за тях. 

1901234

Други пък качват снимки на собствените си деца, с което показват, че това да са родители е най-голямото постижение в живота им.

И ето, е стигаме до историята с профилната ти снимка. Ако на нея е изобразено хищно диво животно от сорта на лив или вълк, ти най-вероятно прикриваш съществени твои слабости и искаш да се покажеш като по-слиен отколкото си в обществото. Съветваме те веднага да я смениш...

1901232

Жените от своя страна обичат да качва снимки, на които държат сладки котенца, зайченца и други подобни космати приятели. Те показват, че въпросните дами не са особено зрели, но пък са много сантиментални.

1901221

Ако срещнеш профил на човек, който е качвал много природни пейзажи, това означава, че той е удовлетворен от живота си. Тези хора са в известна степен интроверти и имат нужда от лично пространство и уединение. Това разбира се не важи за профилите на професионалните фотографи.

1901223

Какво да кажем за мацките, чиито снимки винаги са заснети на някоя скъпа улица и с облечени в официални и скъпи облекла? Те са големи нарциси и постоянно изпитват нуждата някой да им напомня колко са готини.

1901225

А тези, които се снимат на терасата на хотелската стая, в която са отседнали? Те демонстрират висок социален статус и определено крещят: "Я вижте какъв лукс мога да си позволя!" 

1901220

Тези на яхтите и в скъпите коли често парадират с успеха, който са постигнали или пък им се иска да постигнат.

1901229

А любимите ни снимки на храна? Ако са заснети в скъп ресторант, потребителят определено се промотира пред останалите. Майките пък използват снимките на храна, за да покажат на света колко добре се справят със задачите си и колко им е приятно времето, прекарано в кухнята.

1901231

Има ли смисъл да обясняваме какво означават снимките от екстремните преживявания на потребителите? Логично е, че чрез тях те показват своята смелост и сила, но подсъзнателно искат да бъдат забелязани и да покажат, че се чувстват живи.

1901233

Снимката в офиса пък държи да покаже реализацията на потребителя. Тук няма много за обяснение. 

1901235

Детайлните снимки пък говорят за креативната личност на човека.

1901237

Все още има и заблудени, които качват нормални снимки без филтър и които не са подлагани на обработка. Те просто се приемат такива, каквито са и нямат нужда да демонстрират каквото и да било. Обикновено тези хора са зрели със стабилни виждания за света. социалната мрежа не е тяхна фикс идея във всекидневието.

1901239

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ