Q! - стилен в Берлин  15 Виж всички снимки

26.11.2011, 10:04

   
 

Минималистичен, модерен и хипер оригинален.

Дизайнерският хотел Q! в Берлин е перфектното убежище за скитници и поддръжници на Гъливер. Разбира се, приютява и бизнес пътешественици, като за тях има и идеална конферентна зала.

Сдобил се е с пет звезди не напразно. Сюрреалистичният дизайн комуникира идеално с абсолютно реалната комфортна атмосфера и отговаря напълно на изискванията на клиентите – безжичен интернет, докинг станции за iPad, телевизори, Спа и фитнес, ресторант, бар и т.н. Още с влизането посетителят се прехвърля в една различна среда, в която може да вирее колкото си пожелае стига банковата му карта да не възразява. Ако има достатъчно резерв, най-скъпата нощувка пет звезди за 120 евро ще ѝ се стори като транзакзионна такса (за картата говорим).

Стаите са с уникален интериор, който няма как да не ви се набие на очи, като разгледате галерията ни. Ресторантът и барът напомнят за нюйоркските клубове от 60-те и 70-те. Спа центърът изглежда като доста интимно местенце и никак не напомня на спа-отделите в нашите хотели. Фитнесът е типичен за бутиковите хотели, като за добрата форма на клиентите си от Q! предлагат и лични инструктори по йога, пилатес и други подобни.

Съвет от нас: ако попаднете случайно или не в Берлин, не пропускайте възможността да посетите един от най-горещите хотели (Conde Nast Traveler) т.е. Q!, наричан още "Най-стилния хотел" (World Hotel Award) или "Най-добрият дизайнерски хотел в света" (Travel & Leisure). Силно вярваме, че ще отговори на стила ви на живот и обличане. 

Улицата е Кнезебек 67 (Knesebeck Str. 67), предварителна резервация можете да си направите тук, а визуалната информация можете да получите от галерията ни.

Приятно гледане и престой!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ