Orlebar Brown: банските на Джеймс Бонд

13.07.2018, 10:00

Лятото е вече тук, време е да се снабдиш и с плувни шорти

   
 
Orlebar Brown: банските на Джеймс Бонд

Orlebar Brown е британски бранд, най-известен с това, че достави плувните шорти за последния филм с агент 007 - Skyfall. Това лято обаче култовите британци пускат и бански, които да можеш да носиш и ти. Ако не друго, поне задните ти части да се чувстват като Бонд, Джеймс Бонд. 

2077074

Важно е да се отбележи, че серията е лимитирана, което по дефиниция е знак, че продуктът ще се радва на голямо търсене. Това обаче, което със сигурност ще накара тези шорти да се изкупят като топъл хляб са изобразените иконични сцени на Бонд от времето на Шон Конъри. Изработени от високотехнически, бързо съхнещ полиестер, серията включва следните емблематични изображения: плажната сцена от Dr. No, динамичната надпревара в Live and Let Die, въздушната битка сцена в You Only Live Twise и въоръженият с харпун Шон Конъри от Thunderball. 

В комбинация с поло на Terry Toweling или пък риза на Ridley Linen Resort, тези шорти изглеждат напълно подходящи и за извън водата, например по време на закуската в някой луксозен хотел, което ги прави идеалният чифт къси панталони за една спокойна и удобна сутрин.

2077073

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ