Go online!

05.12.2011, 16:32

   
 
Go online!

Ако все още не сте осъзнали, онлайн пазаруването за мъже експлодира през последните 24 месеца. Да намерите най-добрите места за пазаруване на мъжки облекла и аксесоари обаче може да се окаже същинско предизвикателство, поради беден опит в областта, невъзможните доставки за страната ни и разни потребителски услуги-уловки. Всичко това малко или много може да ви отблъсне и затова е необходимо да се запознаете с едни от най-добрите модни онлайн дестинации. А ние, разбира се, се погрижихме да ги селектираме внимателно за ваше удобство. 

Ето и нашите фаворити, които редовно посещаваме и ни допада начинът им на представяне на продуктите (някои дори водят блогове за модни съвети).

LuisaViaRoma.com

Това е един онлайн моден рай със седалище Флоренция. Принципно адресът не би ни интересувал, защото става дума все пак за онлайн пазаруване, но в случая безплатната доставка до България променя изцяло нещата.

Тук можете да намерите последните колекции на дизайнерски къщи като Gucci, Givenchy, Roberto Cavalli, Salvatore Ferragamo, Balmain, Tommy Hilfiger и все подобни Висши имена в света на модата.

Topman.com

Британската конкуренция на италианския виртуален търговец на дребно предлага къде-къде по-достъпни облекла и аксесоари, но за сметка на това доставката им до България струва цели 6 паунда.

Най-вероятно и вие като нас ще предпочетете да платите проклетите 6 паунда, но да си купите десет неща на цената на един пуловер в Luisaviaroma. Все пак оставяме избора изцяло на вас, а ние ще си кажем репертоара:

Topman е разработен за топмъжете, които знаят какво искат и знаят как да го намерят. Всичко в сайта работи по конкретна система, която, веднъж като разгадаете изграждането на перфектна визия, става детска игра. Дрехите, аксесоарите, козметиката и другите дребни продукти са разпределени по категории и подкатегории за максимално улеснение.

Asos.com

Друго "народно" място, което заема все повече онлайн пространство, защото бизнесът на тези британци е повече от успешен. Тайната им са добре подбраните ежедневни и официални облекла и аксесоари, тематичните им издания под формата на фотосесии, предложенията им за сетове и потенциални ваши визии и най-вече достъпните им цени. Отделно тук винаги има разпродажби и винаги има по нещо за всеки.

Доставката до България отнема от три до пет работни дни, като ако използвате стандартните услуги, цената ще е 6 евро, а ако решите, че не може да чакате толкова, то експресното получаване на стоката ще ви излезе двойно.

Oipolloi.com

В този магазин ще откриете по-лежерното си аз, настроено главно за уикенд приключения. Модните продукти тук са както на добре познати марки като Dr. Martens, Dockers, Lee, Levi's, New Balance, Timberland, така и на по-безизвестните Rouler, Tricker's, Spring Court, London Undercover. Това не означава автоматично, че непознатото не струва, дори напротив – конкуренцията между имената е огромна, поради качествените и иновативни продукти, които предлагат чрез платформата на Oipolloi.

Цената за доставка до България е чувствително по-висока от тази на Asos – 13 паунда, но за сметка на това тук се откриват ценни неща, които не можете да видите в Asos.

Mr.Porter.com

Името почти само говори за себе си. Отново британски проект, но този път стилът и начинът на представяне на продуктите е няколко нива над гореспоменатите онлайн конкуренти.

Със собствено списание и мениджър на гардероба на клиента (помощ от набавянето на основите до препоръки за специални събития), Mr.Porter е мястото за стилни мъже със специално отношение към визията си и модния свят, които не мислят толкова за доставката (между другото е 15 евро до България), колкото за продукта, който търсят и намират.

Тук освен, че ще получите достъп до абсолютни модни ценности, също така ще научите много за стила на Големи мъже и ще имате възможността да почерпите нови идеи за собствения си стил.

Предупреждавам ви, че с едно кликване тук, представата ви за качествено пазаруване ще се промени завинаги. Но рискувайте, защото добрите неща отиват при смелите. Офертите също.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ