DIV седмичен хороскоп само за мъже! (12.09-18.09)

12.09.2022, 10:00

Топ астролози сме!

   
 
DIV седмичен хороскоп само за мъже! (12.09-18.09)

Дали звездите ти го говорят или не, няма никакво значение, защото ние сме тук да ти предскажем бъдещето! Не ти гарантираме, че ще ти хареса, но такава е нашата съдба, братя DIV-аци. Ето какво ти вещаят звездите според нашите видни астролози в екипа на DIV.bg!

Овен

Махмурлукът няма да те пусне цяла седмица! Не трябваше да пиеш толкова много снощи, ама ти си го знаеш и въпреки това повтаряш същата грешка. Запомни - купонясва се само в петък и събота вечер!

Телец

Мацката, която зарибяваш вече те е сменила за друг. Това е причината да сийнва съобщенията ти без да отговаря. Знаем, че си упорито теле, но по-добре се откажи. Следващата забивка може да е по-близо отколкото предполагаш!

Близнаци

"Как можа да забравиш да забравиш да честитиш рождения ден на майка ми?!" Ако не искаш този сценарий да се превърне в реалност, помни, че тази седмица трябва да си много внимателен и бдителен за всякакви дати и важни събития. Току виж си забравил някоя годишнина и си получил един тиган в главата!

Рак

Тази седмица късметът ти те напуска и нищо няма да ти върви. Във вторник ще си разлееш кафето върху клавиатурата на лаптопа, а в четвъртък има опасност да те уволнят от работа. Но няма да се плашиш - животът продължава, а каръкът си остава!

Лъв

Мацките те подминават като пътен знак тази седмица. Може би е, защото понамирисваш малко. Смени дезодоранта и не забравяй за душа всяка сутрин преди работа.

Дева

Много мрънкане, много нещо! Тази седмица ще вбесиш всичко живо около себе си. Не казваме да станеш студен като камък, но намали малко драмата, защото иначе рискуваш да те линчуват отвсякъде.

Везни

Нищо чудно на гаджето да му дотегне от теб и да ти бие шута. Но не се отчайвай, понякога е по-добре да останеш за малко сам и да си попръцкваш на дивана без да ти правят скандали. Ще се върнем другата седмица да ни споделиш как върви!

Скорпион

Много си критичен към жените, но все пак трябва да приемеш, че не си Виктор от "Ергенът". Даже и като братовчед му не си. Слез малко на Земята и снижи очакванията си. и без друго всяка жена го прави преди да излезе с теб!

Стрелец

Не се надявай на повишение. Поне не и докато половината ти работен ден преминава на терасата с цигарка и кафенце. Внимавай, защото Гошо може да получи твоята желана позиция, ако не се задействаш. Подмажи се малко на шефа!

Козирог

По-полека с чашката! Тази седмица си склонен да говориш още повече глупости от обикновено, ракийката или уискито само ще подсилят този ефект. Мери си приказките и всичко ще е точно!

Водолей

Ретроградният Меркурий не ти влияе много добре и още в понеделник ще изпратиш dick pick на шефката, вместо на гаджето! Току виж ѝ харесало, де...

Риби

Понеделникът изненадващо ще ти тръгне добре, но в сряда ще отвориш порно филм, вместо презентацията пред новия клиент на фирмата. В петък пък всичките ти приятели ще те отрежат и затова ще ти се наложи да пиеш сам на дивана. Удари една бира и за нас!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ