Converse почитат Супер Марио по случай 40-годишнината на Converse One Star  3 Виж всички снимки

06.08.2014, 19:43

Сега всеки ще може да скача като мустакатия герой

   
 

Американската компания Converse тази година отбелязва 40-летието на един от най-популярните си и обичани по целия свят моделил - Converse One Star, създадени за играчите по бейзбол през далечната 1974 г. Юбилеят няма как да бъде подминат без да му се обърне внимание и по този повод компанията пуска специален празничен модел One Star.

1356264

За целта Converse обединяват усилия с производителите на видео игри Nintendo, създавайки заедно моделът Super Mario Brothers One Star, посветен на героите от популярната игра Super Mario. Кецовете се предлагат в два цвята - зелен и червен, съответстващи на двамата виртуални подскокльовци Луиджи и Марио. Допълнителни елементи от играта пък са разположени отстрани и по езиците на обувките, така че всеки фен на Супер Марио ще може постоянно да се радва на близостта с любимците си докато носи Super Mario Brothers One Star.

1356265

Кецките ще се появят съвсем скоро на японския пазар, на цена от 200 долара, но за съжаление все още няма информация дали ще  се предлагат на европейска територия.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ