Adidas от друга галактика  5 Виж всички снимки

20.09.2011, 11:37

   
 

Пределите, до които може да достигне една мания, все още не са известни, но с всяко следващо гениално хрумване разбираме, че са всеобхватни и сериозно еластични. Поредният удар в граничната мрежа огъна и представите ни за силата на творческата мисъл. Човешките способности наистина са безгранични, особено когато става дума за отстояване на идоли.

Идолопоклонничеството се смята за грях, но на хората в Star Wars Remix въобще не им дреме, защото тяхната религия няма нищо общо с нашата. Те не само живеят в друг междузвезден свят, но и вярват, че с творчеството на феновете им могат да пренесат Земята в една друга "далечна" галактика, която всички те познават добре и обичат безпрекословно. Ежедневните предмети от нашия бит преминават в тяхното измерение само след обстойна трансформация и позволяват на междузвездната личност да разгърне таланта си на светлинни години.

Ние, истинските земляни, от своя страна наблюдаваме какво се случва в този фантастичен свят и се възхищаваме на силата на мисълта им. Един чудесен пример, който можем да ви дадем за подобно "творчество" (не знам как биха го нарекли джедаите от Star Wars Remix, затова го пиша в кавички), е този суперфенски стормтрупър шлем на Freehand Profit.

Не знам защо, но подобно нещо очаквах само от Калифорния и създателят Freehand Profit се оказа точно от там. В града на ангелите всичко е възможно и тези два чифта кецове на Adidas го доказват. Е, вярно е, че са били разглобени и "претопени" в матрицата на имперските щурмоваци, но това няма много голямо значение. Факт е, че шлемът е изработен от два чифта Adidas X Star Wars Superskate (специално издание кецове на германския гигант, които се виждат на снимките в галерията).

Искрено се надяваме, че ако някога тези кецове са обувани, то това е правено с измити крака и чисти чорапи. Авторите на произведението убеждават, че Adidas са били чисто нови и че единственият допир, който са имали с човешка кожа, е този с момчето – рекламно лице, т.е. тяло., но знае ли човек? Щатите са страната на неограничените възможности. 

Добрата и сигурна новина е, че шлемът се продава в eBay и ако сте достатъчно упорит фен на "Междузвездни войни" може и да успеете да спечелите търга, на който е предложен шлемът. Засега цената е 1 225 долара, но до края на деня ще разберем каква е реалната му стойност според джедаите.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ