8 типа обувки, които всеки мъж трябва да притежава

12.01.2015, 14:45

Експертите заповядват, ние изпълняваме

   
 
8 типа обувки, които всеки мъж трябва да притежава

Съществува една мъдра мисъл, която искаме да споделим с вас: Заслужава си да харчиш пари за нещо, което те отделя от земята: гуми, легло, матрак и обувки.

Мъжете обичат обувки, въпреки че тази мания е приписвана на жените. Всъщност силният пол също се интересува от обувките, но просто не е склонен да говори за тях с часове или да пробва 12 чифта в един и същи магазин, както правят мадамите.

За да не ви мъчим, а и да не ви губим времето, решихме с помощта на BroBible да съставим кратък списък с 8 вида обувки, които е добре всеки мъж да притежава. Разбира се, ще се обосновем.

1. Боти

1459755

Не са прекалено официални, но стават и за по-сериозни събития. По-важното е, че ще ви спасят когато времето е променливо и не е ясно дали няма да ви изненада.

2. Мокасини

1459735

Няма значение дали ще изберете с връзки или без, от вас зависи, но сами ще се убедите, че мокасините са адски удобни обувки.

3. Кларкове

1459742

Освен че са удобни и топли, кларковете се съчетават лесно с почти всякакви дрехи, така че винаги дръжте чифт от тях под ръка. Или под крак.

4. Маратонки

1459737

Идеални за бягане и за всякакви тренировки, мачле с приятели, ходене на планина, разходка на кучето.

5. Кецове

1459721

Марката избирате вие, но няма как да минете без кецове, защото те са идеални за ежедневна употреба. Направени са, за да са удобни, а не да тренирате с тях, така че не си/им го причинявайте.

6. Джапанки

1459718

Идва лято, джапанките са задължителни.

7. Пантофи

1459725

Не се правете на интересни. Знаете, че най-любимото нещо е сутрин като станеш да нахлузиш любимите пантофи. Освен това е опасно да ходите бос, пък било то и у дома. Вземете си някакви забавни пантофи и ще видите как мацките с удоволствие ще ви ги обуват ;)

8. Официални кожени обувки

1459715

Сватби, погребения, банкети, важни работни срещи - имате нужда от официални обувки и е по-добре предварително да се подготвите, отколкото в последния момент да се чудите как да се спасявате.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ