Направете най-якото парти за рождения ден на детето си

09.02.2016, 18:00

И как да останете нормални, докато го правите

   
 
Направете най-якото парти за рождения ден на детето си

Децата са чудесни, толкова много ги обичаме, че бихме направили всичко, за да са щастливи. И на практика го правим, особено старателни сме, когато трябва да се направи парти за рождения ден на малчуганите. То изисква повече организация и усилия от организирането на една сватба. Така си е, най-вече за татковците, защото те обикновено със сватбата не се занимават много, но с партито за рождения ден на детето си не само се занимават, но и дейно участват. Вижте сега как да направите яко парти за рождения ден на детето си и едновременно с това да не изперкате съвсем. Говорим за малки деца, нали, тийнейджърите трябва сами да си организират партита, а вашата работа с тях е да ги спирате да ходят на тези партита. Но да се върнем на малките деца.

Наемете надуваем замък

Ако финансите ви го позволяват, разбира се. Разполагате ли с такова съоръжение, може и да забравите за няколко часа, че имате деца. Ще настане всеобща радост, викове, мятане и детски смях. Все пак им хвърляйте по едно око, но ще имате време да метнете по една-две бири с другите родители на партито.

Поканете приятелите на детето си

А не децата, с чиито родители вие повече се разбирате. Все пак целта е вашето дете да се радва, а не само вие да си говорите с бащата на Сашо за футболните ви пристрастия, докато смучете студена бира.

Включете всички в забавленията

При условие, че сте измислили някакви игри за децата, включете всички тях, а и родителите им. Например, правите тематично парти "Карибски пирати", нека всички дойдат облечени по този начин. Децата ще се забавляват, вие ще се забавлявате и ще имате страхотни снимки.

Поръчайте двойно повече от нужната храна

Ако поръчвате, разбира се. Ако сами я приготвяте, тежко ви! Храна трябва да има. По-добре да остане, отколкото да не стигне.

Направете партито на открито

Ако сезонът го позволява, разбира се. Но в някой парк, в големия двор на къща и въобще навсякъде под открито небе, децата ще се чувстват по-свободни да играят.

Торта трябва да има

Където и да е партито, трябва да има торта. Никога не правете грешката да организирате рожден ден на детето си и да замените тортата с кекс или друг вид сладкиш. Не, това не работи. Тортата трябва да е голяма, вкусна и да изглежда добре, най-добре във формата на герой от анимация или популярна фигура, по която детето ви се увлича в дадения момент. 

Повикайте си помощници

Не разчитайте само на себе си и на жена си да въдворявате ред, извикайте и някои от родителите на другите поканени деца или ваши роднини, които да помагат с организацията и провеждането на партито.

Ако следвате тези стъпки, няма съмнение, че ще организирате парти, което ще се хареса на повечето от присъстващите и вие ще запазите нормалността си, вместо да бягате като щурави след крещящи и ревящи деца, чудейки се сок ли да им дадете да пият или да ги напръскате с градинския маркуч, та да се охладят малко и да спрат да ви подлудяват.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ