Ето какво никога да не подаряваш на жена си

07.11.2022, 15:15

Ама никога!

   
 
Ето какво никога да не подаряваш на жена си

Вече е ноември и истерията около коледните празници започва. Тежко ни и горко, тази година отново трябва да се чудим и маем какво да подарим на жената до себе си. Ние сме лесни - едни чорапи и дезодорант биха свършили чудна работа. Но за жената няма как да минем с нещо толкова просто. Пък и тя със сигурност ще се постарае да те изненада и затова ще трябва да го направиш и ти.

Някои хора просто искат да почувстват, че техният партньор полага усилия по време на специални празници, като Коледа и рождени дни. Ако просто отбиеш номера, то това няма да остане незабелязано и тя вероятно няма да ти проговори дълго време.

Какво да избягваш на всяка цена?

Когато правиш подаръци на жена си, важно е да разбереш, че повечето жени по природа са склонни да придават голяма стойност на подаръка. Вероятно ти се е случвало да поднесещ нещо, а емоциите, които издава да нямат нищо общо с изражението на лицето ѝ. Тя може да каже "Уау, обожавам го!", но лицето ѝ да крещи: "Наистина ли си ми купил това?". Ето защо е важно наистина да разбереш какво харесва и не харесва жена ти, вместо да правиш обикновени подаръци. По-лошо от никакъв подарък може да бъде единствено този, който е купен, за да се отбие номера. Затова не залагай на "колкото да има нещо", а помисли какво наистина харесва тя и дали ти е споделяла, че изска нещо от известно време насам. Друг вариант е просто да я попиташ какъв подарък предпочита, за да няма разочаровани накрая.

В списъка са включени тъпи картички с написани наготово послания, подаръчни комплекти с дезодоранти и душ гелове, комплект тигани и всякакъв вид предварително опаковани неща. Гримът не го включваме, защото, стига да нацелиш правилния цвят, то едно красиво червило никога няма да ѝ бъде излишно.

И така... За да си сигурен, че няма да сбъркаш просто я попитай или се вглеждай по-подробно в хобитата и интересите ѝ.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ