Дядо ми е бил сексуален насилник: Брутални семейни тайни

13.10.2022, 09:30

Ужасяващо!

   
 
Дядо ми е бил сексуален насилник: Брутални семейни тайни

Не всяко смеейство е толкова перфектно, колкото изглежда на снимка. Никога не знаеш какво се крие зад 4 стени. Днес ще ти разкражем няколко зловещи семейни истории, които ще накарат космите по ръцете ти да настръхнат. Това са брутални изповеди на потребители в Reddit, които споделят най-мрачните си семейни тайни.

"Прачичо ми е изнасилвач, който предпочита непълнолетните членове на семейството. Не знам колко хора всъщност знаят, но моите баба и дядо със сигурност са част от неговите жертви (майка ми, леля ми и аз познаваме поне няколко от техните братовчеди, но не съм сигурен кои)."

"Разбрах, че първата жена на дядо ми (преди баба ми) е починала от ботулизъм, след като е яла домати, които е консервирала у дома. Тя можела да бъде спасена, но той отказал да я заведе на лекар, защото ботулизмът бил нейна "грешка". Той я оставил да умре, за да ѝ даде урок."

"Няколко години преди да почине, баща ми и аз проведохме дълги сърдечни разговори, в края на които той ми каза, че не той е този, който пръв е спал с майка ми на медения им месец."

"Доведеният ми дядо имал напълно таен живот в Австралия, преди да срещне баба ми. Той имал семейство и деца в Австралия и фалшифицирал смъртта си, след което се преместил в Америка. Децата му го мислели за мъртъв, докато баба ми не разбрала за тях и не се свързала с тях години по-късно. Синът му всъщност станал известен комик там и доколкото знам, има номер, която прави на своите представления, свъран с баща му, който симулира смъртта си, за да се откаже от тях."

"Баща ми ходеше тайно в паркове и спирки по магистрали, за да се среща с други мъже за анонимен секс.
Само в случай, че се чудите, той наистина мразеше гейовете."

"Открих по трудния начин, че дядо ми е бил сексуален насилник. Оказа се, че баба ми отричала, въпреки че и двете ми лели, техните приятели и млади момичета в техния малък град твърдяли, че ги е насилил (една 16-годишна дори забременяла и той платил за аборта). Баба лъжеше за местонахождението/дейностите му години наред, за да го защити, защото ако отидеше в затвора, тя нямаше да може да си позволи къщата им. И така, накратко, аз и тогавашният ми 10-годишен братовчед бяхме неговите последни жертви."

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ