Защо тя не ти отговаря на съобщенията?

03.10.2022, 11:15

Защото не ставаш...

   
 
Защо тя не ти отговаря на съобщенията?

Откъдето и да го погледнеш, жените са си неразгадаеми загадки. Колкото и да се опитваме да ги разберем, все повече се оплитаме в собствените си мисли и предположения.

Случвало ли ти се е, когато си в отношения с някоя мадама, в един момент тя да спре да комуникира с теб и да не отговаря на съобщенията, които ѝ изпращаш? На пръв поглед всичко до момента е вървяло чудесно и не виждаш повод за тази промяна, но истината е, че трябва да се вгледаш по-внимателно.

Жените са много комплексни същества. Докато на нас малките детайли ни убягват, дамите забелязват подробностите. Нека заедно да разгледаме възможностите и да се опитаме да разберем защо тя не отговаря на съобщенията ти!

Не си ѝ обърнал достатъчно внимание

Ако досега не си разбрал, жените искат много внимание. Ако не го получат започват да си отмъщават по свой начин. Едно от наказанията, което тя прилага е да ти наложи пълен игнор, докато не се появиш на вратата ѝ, застанал на колене, питайки я лице в лице какво става.

Загледал си някоя мацка на улицата, докато сте били заедно

Ти може и да си погледнал към кофата за боклук отсреща, докато покрай нея просто е минавала някаква жена, но в нейните очи ти вече мислено си ѝ изневерил и си я унижил чрез тази своя постъпка. Затова нейният отговор е да те убие с мълчание, докато не я помолиш за прошка.

Забравил си важна дата

Тук нещата загрубяват! Много внимавай с важните дати, защото може да не се разминеш само с игнор в чата, а с напълно биене на шута.

Не си ѝ звънял/писал прекалено дълго време

Ако не я търсиш достатъчно често през деня, карайки я да се чувства специална, то очаквай абсолютно същото отношения към нея. Тя дори няма да отвори съобщенията ти, даже няма и да си направи труда да ги погледне. Тук просто трябва да изчакаш да мине малко време и да ѝ пишеш отново.

2377465

Излизаш с приятели прекалено често

В такива моменти тя си казва, че щом си позволяваш да прекарваш толкова много време без нея, тя ще те накаже с мълчание, че да се сетиш за нея най-после. Ама дали ще се усетиш, не е много ясно...

Вече не те ще

Съжаляваме, че ще те разочароваме, но ако отношенията ви все още не са чак толкова сериозни, напълно е възможно тя в един момент да спре да се интересува от теб. Дали е срещнала друг или просто не ти се кефи вече е въпрос с отворен отговор.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ