ВИДЕО: Кучето винаги ще бъде най-добрият приятел на човека

17.06.2015, 13:00

Тези кадри ще ви накарат да изтръпнете

   
 
ВИДЕО: Кучето винаги ще бъде най-добрият приятел на човека

Има много причини да обичаме кучетата, но една от тях е чистата и искрена любов, която тези невероятни животни проявяват към стопаните си. Без каквито и да е мотиви или предразсъдъци. Вашите кучета просто ви обичат и са готови да направят всичко за вас.

Доказателство за тези думи е и следното тежко видео, което е заснело жена, боледуваща от синдром на Аспергер, която в момент на криза започва да наранява себе си.

Въпросната жена се радва на компанията на специално обучено куче, което ѝ помага в терапията, като животинката е обучена да реагира адекватно в моменти, когато болният получава пристъп или желание да се самонарани. Нещо, което е често срещано при боледуващите от синдрома на Аспергер.

Предупреждаваме ви, че следното видео не е никак леко за гледане, нито пък забавно, но пък показва в пълна сила съпричастността, която едно куче може да проявява към своя стопанин. Доказателство, че тези животни винаги, ама винаги ще бъдат най-добрите ни приятели, без да искат особено много в замяна.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ