Футбол, порно и мацки между чаршафите  8 Виж всички снимки

13.12.2011, 15:32

   
 

Къде можем да намерим всичко това на куп? В нашата, а и вашата най-любимачаст от дома - спалнята!

Има някаква магия около тази свещена мебел, която ни кара да я обичаме толкова много и ни привлича като магнит всяка вечер, а веднъж обгърне ли ни с лапите си, не ни пуска да си тръгнем – ето, затова ни е толкова трудно да се изправим рано сутрин, особено ако до нас има и жена, положението става неспасяемо.

Споделяме всяко мило, свято и първично чувство, което предизвиква у вас само споменаването на думата спалня, затова когато научихме, че някой гении е монтирал и телевизор в спалнята, направо подскочихме от радост. И сега пръстите ни енергично изписват всяка дума на върховно вдъхновение и бързат да ви разкажат за това, което видяхме.

Случи се, че си търсехме легло и попаднахме на сайта leathertvbeds.co.uk или раят на "умните" спални. В този сайт всички съществуващи легла с кожен салон и телевизор, който изскача от долното табло на леглото, са събрани на едно място, за да може клиента да подбере най-доброто според изискванията си. Впечатлени сме от всички тях и вече си представяме как се излежаваме върху тях, гледаме си празничните предавания и филми, камината си боботи/климатикът повява като летен бриз, а снегът навън само запълва картинката. Колко празнично нали? И като говорим за празници една от компаниите, които произвеждат подобни мебели-дар от Бога, Hyder вече предлагат едно от добрите си решения на промоционална цена от 350 паунда (в оторизираните онлайн магазини, включително и eBay), като за сравнение цените на останалите конкуренти варират между 600 и 3 000 паунда.

Най-много ни хареса описанието на леглото, наречено Hyder Caprice: "Това е мощен, мъжки дизайн с вграден център за забавления". И имат право – 19-инчов телевизор, плътна кожена рамка със заоблени краища (за леглото говорим) в мек кафяв цвят и хромирани крака, които подсигуряват максимална стабилност на цялостната конструкция ( и композицията от хора върху нея).

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ