Трикове за скриване на ерекцията на публично място

01.02.2016, 16:00

На всеки се случва понякога

   
 
Трикове за скриване на ерекцията на публично място

Вече сме ви представяли някои методи, с които можете да прикриете ерекцията на публични места. Ако тя продължава да ви преследва и все още не сте намерили начин да я озаптите, ето още няколко доказали ефекта си техники.

Голата майка

1640258

Къде да я ползвате: На най-неудобните за възникване на ерекция места - погребения, годишнини, рождени дни.

Как да стане: Това е просто ментален трик. Не можете да ползвате ръцете си, затова ще трябва да свалите члена си с мисъл. Представете си майка си, жената, която ви е родила, гола, представете си тялото ѝ и бръчките по кожата. Ако някога сте хващали родителите си да правят секс, върнете се към тази сцена. Това трябва да помогне.

Загащване

1640255

Къде да я ползвате: Във фитнеса, в парка, навсякъде, където можете да ходите с анцуг.

Как да стане: С едната си ръка бръкнете в джоба и поставете члена си между кожата и ластика на анцуга си. Пуснете блузата отгоре и все едно нищо не се е случило.

Упражнения

1640257

Къде да я ползвате: На вечеря с родителите ѝ и навсякъде, където сте седнали.

Как да я позлвате: Мъжът може да се избави от ерекция като натоварва някой мускул за около 30 секунди. Както си седите, сложете ръце зад облегалката на стола, стъпете на пръсти и напрегнете мускулите на краката, все едно ще ставате от стола. Направете няколко повторения и сте готови.

Кубчета

Къде да я ползвате: Навсякъде, където има ледени кубчета.

Как да стане: Докато никой не гледа, вземете кубче лед от чашата си с вода например, престорете се, че си намествате колана, а всъщност докоснете главичката на члена си с леда. Студеното ще го накара веднага да се свие.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ