Как да прикрием ерекцията си на публични места

20.11.2014, 14:49

Или изстрадани съвети от мъже за мъже

   
 
Как да прикрием ерекцията си на публични места

Много жени ще се съгласят, че ерекцията е едно от най-хубавите качества на мъжа, но всички мъже знаем какви трудности се крият зад този акт на въздигане. Особено ако е спонтанен и особено ако е на обществено място...

Малкият палавник, който в тези случаи въобще не е малък, така мощно напира да излезе от затвора на панталоните, че дори баня с течен азот не би го пречупила, а ние се чудим каква поза да заемем, за да не извадим нечие око по случайност...

Разглеждайки проблема в дълбочина, ние се заехме да издирим различни съвети, които да ни помогнат да укротим буйния еднорог. Съвети, изстрадани от мъжете, които са се борили с този проблем.

И така, когато усетите, че работата става дебела:

1. Опитайте да прикриете ерекцията си с ръка в джоба

Звучи малко извратено, но в края на краищата никой, освен други извратеняци няма да ви погледнат повече от веднъж в интимната зона, защото това е социално неприемливо поведение. От друга страна ръката ви незабележимо може да понамести Екскалибур по-удобно в ножницата, без да привлича внимание, а ако свиете юмрук, издутината ще намали ефекта от образувалия се в съседство хълм.

2. Поставете бариера между ерекцията си и околния свят

За този метод е хубаво да имате нещо под ръка (без това, което вече имате в панталоните). Усещайки, че четката ви се изправя в прилив на творческа енергия, трябва бързо да се ориентирате към движение, което, без да привлича внимание, позиционира чантата, книгата, якето или каквото там имате пред немирния художник. Правете се на зает.

3. Разходете се

Разходката в състояние на горна мъртва точка като минимум ще извърши две неща. Първо, ще помогне за отклоняване на кръвта от гениталния ви трезор към ръцете и краката и второ, ще изпрати към мозъка ви сигнал, че сега не е момент за закачки. В краен случай, ако това не помогне, шансът да срещнете някого с когото да споделите ерекцията си докато се разхождате, е по-голям, отколкото ако просто останете на едно място.

4. Отклонете мислите си от джойстика

Ако по някаква причина нито един от горните съвети не помага да върнете совалката обратно на земята, заемете се с мисловна дейност. Опитайте да сметнете наум някаква сложна задача като колко е - 23х153,4. Ако сте по-творческа натура и смятането не ви е от силните страни, можете да тествате фантазията си като мислите за нещо антивъзбуждащо като далак в пазарска торба или баби, танцуващи рагтайм, но бъдете внимателни - може да откриете, че притежавате неподозирани до този момент влечения...

5. Никога не прегъвайте оръдието на труда си

Ако решите да приложите груба сила, чрез която да решите усложнената политическа обстановка на територията на гениталиите ви, трябва да знаете, че прегъването на деликатния уред ще увеличи притока на кръв и ще накара ерекцията ви да трае по-дълго. Другите силови методи, които опитате, могат да доведат до трайни последствия за вашия войник или пък просто ще ви накарат да заобичате садо-мазо изпълненията.

6. Вземете превантивни мерки

Ако често ви се случва да изпадате в състояние на възбуда на публични места, вземете превантивни мерки да избегнете своеволията на вашия спътник в живота, като просто не мислите "лоши работи" или пък избягвайте зрителен контакт с индивиди, от които бихте получили еректилни симптоми.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ