Предимствата да си имате умна жена

27.05.2016, 09:45

Много по-яко е

   
 
Предимствата да си имате умна жена

Големи гърди или голям мозък? Какво предпочитате да има жената до вас? В първия момент сигурно ще кажете второто, но после ще се замислите и ако сте честни пред себе си, ще си признаете, че предпочитате първото. Много мъже харесват умните жени, но не всички мъже могат да се справят с тях. Така е заради егото - крехкото глупаво его.

Причините, които могат да ви накарат да преборите егото си, са всъщност предимствата на това да се срещате с умна жена. На първо място - ако се ожените за умна жена, това ви обещава дълголетие. А ето и другите:

Никога няма да се отегчите

С една умна жена винаги има за какво да си говорите. Тя знае много за света и за това как той функционира. Тъй като няма да правите секс през цялото време, хубаво е да има за какво да си говорите.

Ще изкарва повече пари

Не е задължително, но е силно вероятно. Обикновено умните жени са по-добре образовани и амбициозни. Така че никак няма да е лошо да имате жена, която е блестящ физик или зъболекар, което да ви позволи да напуснете работата си и да станете автор на свободна практика. Не звучи зле, нали?

Ще е по-голяма авантюристка

Умните жени не се спират. Просто искат постоянно да опитват нови неща, да изследват нови територии. Тяхната мисъл непрекъснато търси нови върхове. Следователно и вие ще трябва да размърдате мозъка, за да измисляте нови забавления.

Ще ви направи по-добър

Ако тя е по-умна от вас, винаги ще ви тика напред и ще ви предизвиква да я догонвате. Здравата ще трябва да поработите, за да спазвате темпото и нивото ѝ. Ще трябва да четете, да гледате филми и т.н. Което е чудесно за вас и за ума ви.

Тя ще може да се грижи сама за себе си

Умните жени са най-често независими жени. Те могат да се грижат за себе си. Могат да изкарват пари, да подреждат приоритетите си и да планират всичко. Те нямат нужда от вашите пари и обещания, от грижа и покровителстване, само от любов.

Умни деца

Щом имате умна жена, много вероятно е и децата ви да са умни, а това е добре за вас и за децата. Не подценявайте този факт, защото гените винаги си казват думата.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ