Невероятните истории на девствените хора

17.03.2016, 11:00

Нека да чуем какво имат да ни разкажат

   
 
Невероятните истории на девствените хора

Да си девствен е най-естественото нещо на света. Затова и всеки човек си има някаква лична история, срамна или пък страхотна, с която си спомня момента на раздялата с девствеността си. Тъй като ни е срам да разкажем нашите, решихме да потърсим в интернет чужди разкази, описващи по един или друг начин момента, в който хората вече са НЕдевствени. Приятно четене.

1. Загубих девствеността си докато гледах "Властелинът на пръстените". Да го духат стереотипите! Бях нърд и пак правих секс!

2. Когато загубих девствеността си, момичето, с което го направих, ми каза, че съм най-добрият, с когото е била. Щях да се пръсна от гордост. А после се сетих, че и тя беше девствена и доста се посмяхме.

3. След като правих секс за първи път, станах и започнах да танцувам.

4. Със съпруга ми правихме секс за първи път един с друг в зала за битки с лазери.

5. С най-добрия ми приятел правихме секс. Беше ни за първи път и на двамата. Все още сме най-добри приятели.

6. Снощи загубих девствеността си. Когато се събудих, пичът си беше отишъл. Преди да отиде на работа ми беше направил закуска и ми беше оставил бележка, че си е заслужавало чакането. Влюбена съм.

7. Днес с приятеля ми правихме първия ни секс. И двамата бяхме девствени. Просто влязохме да се изкъпем заедно. А сега не можем да спрем да си се усмихваме глупаво.

8. Само в рамките на месец загубих девствеността си и забремених едно момиче. Ужасих се, но знаех, че трябва да се грижа за това дете. Оттогава минаха почти три години и смятам, че това е най-щастливата грешка в живота ми.

9. Снощи правих секс за първи път именно с нея. Тя ме накара да изчакаме правилния момент и съм ѝ благодарен за това.

10. Първия път, в който правих секс, се включи алармата на телефона ми с любимата ми песен. Сега всеки път като я чуя, не мога да спра да се усмихвам.

11. Попитах го дали иска да ми отнеме девствеността. Той се разплака и ми каза, че за него е чест да го направи. После скъсахме, но и до днес не съжалявам за постъпката си.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ