Най-ефективните начини да разочаровате жена в леглото

16.08.2021, 13:00

Макар че ще се справите и без нас

   
 
Най-ефективните начини да разочаровате жена в леглото

Ако точно днес сте решили да се издъните както си трябва в леглото, спазвайте нашите съвети. Е, ако не ви се иска - правете всичко наобратно. Ето как.

1. Крещете силно. Но не някакви си мъжки стенания в екстаз, а например: "Ох, сега ще пукна, чакай малко, ма!", "ЕВАЛА! МАШАЛА, БУЛКА!"

2. Не зачитайте нуждите ѝ: "Аз отивам за банички, довърши се сама!"

3. Живеете ли с майка си? Жалко, ако не. А поне с баба си? Кофти. Тези роднини могат в най-неподходящия момент да влязат в стаята, за да полеят кактуса.

4. Дръжте я за ушите по време на орален секс. Тези природни ръкохватки са много полезни, когато искате да контролирате дълбочината и скоростта.

5. Никаква хигиена. Жените са възпитани (ок, повечето жени) хора и няма да ви направят проблем, че не ползвате дезодорант и ви мирише от устата.

6. В мисионерската поза опрете коляното си в нейното бедро и пренесете цялата тежест на тялото си върху него. Ако всичко е както трябва, утре тя ще има огромна синина.

7. Използвайте вълшебната фраза: "Слушай, къде ти е там всичко, нищо не мога да намеря." Използвайте я в правилното време, точно когато се насочите към нейните полови органи.

8. Нали знаете как се разтяга дъвката, когато я хванете с два пръста. По принцип с женските зърна не става така, ама нищо не ви пречи да опитате. Не си представяте колко го мразят това жените.

9. Ако момичето носи очила и иска да ви направи свирка, ѝ вземете очилата и си ги сложете на пениса. После с лигав глас и кажете "Здрастиии!"

10. Оближете ѝ лицето! Отлична идея!

11. Докато си слагате презерватив, ѝ кажете, че хич не ги обичате, но сега е такова време, че СПИН-ът дебне, сифилисът и той, а над 50% от хората имат хламидии.

12. Ако имате табла на леглото, не забравяйте да я нагласите така, че мацката да си удря главата всеки път.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ