Мъж "счупи" достойнството, докато изпълнява най-опасната с*кс поза в света

17.04.2023, 12:00

Късметлия...

   
 
Мъж "счупи" достойнството, докато изпълнява най-опасната с*кс поза в света

Мъж претърпя спешна операция в опит да оправи сериозно счупения си пенис.

37-годишен индонезиец се появява в местната спешна помощ, оплаквайки се от "остра болка" и бързо загубена ерекция след инцидента, който се случил, докато той правил секс. Мъжът споделя, че е чул пукащ звук, докато той и неговата партньорка се наслаждавали на позата обърната ездачка.

Той също така изпитал кръвтечение, известно още като отделяне на пениса и получил затруднения с уринирането.

"Диагнозата фрактура на пениса е доста лесна за поставяне, тъй като симптомите са типични. Фрактурите на пениса обикновено причиняват пукащ звук, бърза детумесценция, остра болка, подуване на пениса и екхимоза могат да доведат до "деформация на патладжан.", гласи докладът.
Медиците извършили "тест за изкуствена ерекция", за да се уверят, че няма изтичане от раните и че пенисът не се огъва необичайно. След това пенисът бил зашит обратно и покрит с превръзка. Членът на мъжа все още бил син три дни по-късно, когато превръзката била махната.

Той бил изпратен у дома с катетър - тръба, поставена в пикочния мехур за уриниране - пет дни след операцията. При среща няколко седмици по-късно лекарите отбелязали, че пенисът на мъжа е "в добра форма", той може да получи ерекция и да уринира нормално.



   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ