Съвет от доктора: Как да измериш правлно "достойнството" си

22.06.2022, 14:00

Абе ние си знаем и без да се мерим!

   
 
Съвет от доктора: Как да измериш правлно "достойнството" си

Вечното притеснение на нас мъжете е дали ни е достатъчно голям. Е, сега поне ще знаем как да си го измерим, та да ни стане ясно дали наистина ни е толкова малък или само сме се заблуждавали. Ех, надежди…

В скорошно видео на UroChannel в YouTube, д-р Стефан Бънтрок, уролог и сексолог, изяснява някои въпроси и погрешни схващания относно размера на пениса и как да го измерим точно. Тук той отговаря на вечния въпрос - мерим го, когато е отпуснат или когато е… развълуван?

"За предпочитане са и двете. Размерът на ерекцията може да бъде оценен чрез "разтягане” на отпуснатия пенис. Това се прави в изправено положение, като пенисът е успореден на пода, под ъгъл от 90 градуса. Ако се направи правилно, изпънатата дължина е доста близка до дължината на ерекцията, но е необходимо да се приложи определена сила." , казва Бънтрок.

Друг често срещан въпрос е откъде точно трябва да започнете да измервате и от коя страна. Бънтрок обяснява, че трябва да започнете от основата до върха от горната страна на пениса. Той посочва още, че колкото повече телесни мазнини имаме, толкова по-малък изглежда пенисът... Затова за предпочитане е да измерваме от срамната кост. Бънтрок също така препоръчва използването на рулетка, а не твърда линийка, поради леката кривина на пениса.

‘Айде действай и да не забравиш да се похвалиш в коментарите!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ