Масажирайте я!

24.10.2011, 10:00

   
 
Масажирайте я!

И като започваме с това заглавие нямаме предвид да я нападнете рано сутрин, стоварвайки ръката си върху гърдите ѝ и да започнете да ги мачкате. Това си е съвсем отделен случай. Просто си четем тук, образоваме се и разбрахме нещо много интересно: масажът всъщност трябвало да се приема като секс без проникване. И ние бяхме забелязали, че на жените много им харесва, но никога не се бяхме замисляли, че е толкова важно да ги масажираме. Но за хубавия масаж си има и хубави изисквания, за които се осведомихме от Men's Fitness.

Релаксираща вана

Преди да започнете с масажа, пригответе ѝ една хубава отпускаща вана (Е, ако не разполагате с вана, не искайте от съседите да използвате тяхната). Това ще подготви мускулите и кожата ѝ за масажа и е един чудесен начин да я съблечете без много обяснения.

Осигурете ѝ удобство

Сложете я да легне на леглото по корем. Намажете ръцете си с масажно олио, започнете с масажа от стъпалата ѝ, а не от гърба. Има хиляди нервни окончания в долната част на ходилата, които стимулират цялата нервна система. Масажирайте всяко от стъпалата ѝ, след което преминете към прасците, краката и нагоре по тялото. Правете масажа бавно и постепенно.

Сменяйте движенията на ръцете си

Ако започнете с леко притискане и разтриване на мускулите ѝ, продължете с натиск на цялата си длан върху гърба ѝ, после прекарайте пръсти по тялото ѝ нагоре-надолу.

Наблегнете на определени зони

Става дума за вътрешната страна на бедрата, таза, гръдните мускули – на всичките ѝ високо чувствителни зони. Те остават пренебрегнати и от професионалните масажисти (освен ако не става дума за еротичен масаж).

Имайте предвид, че 91% от жените споделят, че денят им би бил по-хубав ако имат само 10 минути, за да се отърват от стреса. Бъдете добри и им ги дайте. Този 10-минутен масаж впоследствие може да се окаже вашият билет за най-диви сексуални преживявания с тази жена.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 25.10.2011 | 11:47
1 Определено е така. Мъжът освободил ме от стреса и напрежението ще получи всичко за което е мечтал въпреки ,че може да остане и без вечеря.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ