Любимите секс позиции на мъжете

30.07.2018, 11:00

Ами вашата?

   
 
Любимите секс позиции на мъжете

Какво ще отговориш, ако бъдеш запитан за любимата си поза в секса? Имаш ли въобще такава? Ако ти е интересно до колко мнението ти се засича с това на останалите насители на пенис, може би ще е добре да погледнеш резултатите от изследването на сайта за запознанства QuickFlirt. QuickFlirt се допитва до 2,000 мъже по този съществен въпрос. Оказва се, че 3.33 процента нямат претенции, но останалите всъщност са леко капризни коя позиция ще ги задоволи най-много. 

Дами, изследването на QuickFlirt може да се окаже интересно и за вас, доколкото така ще проверите къде се засичате с противоположния пол. Ето и резултатите:

d1ddd913-ca5e-58bd-03bb-d2763f3f2f9d

На ПЕТО МЯСТО е изправената поза (4.16%). Въпреки, че може да се окаже малко пипкава тази работа, особено ако нямате опора, правенето на секс изправени е доста секси и е перфектно за "едно бързо" преди излизане.

 

2057728

На ЧЕТВЪРТО МЯСТО е мисионерската (6.67%). Някой може да се изненада, че тази позиция е въобще в класацията, но всъщност тя е перфектна, стига да изпитвате непреодолима страст към партньора си и искате да проявите доза интимност, гледайки го в очите.

 

2057732

На ТРЕТО МЯСТО е обратната версия на The Cowgirl (11.67%). Ако искате да задоволите добре жена си, тази позиция със сигурност би ви била от полза, защото се оказва удобна за стимулация на т.нар. "G-точка". Само внимавайте да не си потрошите пениса. И това не е шега.

 

2057730

На ВТОРО МЯСТО е прославутата The Cowgirl (19.17%). Отново позиция, която може да ви гарантира проявата на интимност заради контакта с очи. И има този плюс пред обратната версия, че отново може да стимулира "G-точката" и клитора, без опасност от пострадал пенис. 

 

2057733

На ПЪРВО МЯСТО - и това не трябва да изненадва никой - е "кучешката" (28.33%). От този ъгъл ние мъжете имаме пълен контрол и доста добра видимост всъщност. Не само това, но и е наистина първична поза, която я прави предпочитана позиция за мъжете. 

Източник: www.bustle.com

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ