Когато срещнеш бившата

11.01.2016, 11:00

Какво се случва?

   
 
Когато срещнеш бившата

Когато човек срещне бившата си, в него може да се сблъскат няколко реакции. Защото е достатъчно гадно да скъсаш с някого, още по-гадно е да общуваш с него след това. Понякога човек просто не знае как да реагира при подобна среща и прави нещо първосигнално, макар и не много правилно.

Опитвате се да се държите небрежно

Първо се правите, че не сте я забелязали. Ако срещата е неизбежна, тогава влизате в разговор, като се опитвате да се държите небрежно, сякаш изобщо не ви е грижа, че се срещате.

Опитвате се да се държите прекалено небрежно

Правите се на много готин. Слагате си слънчевите очила (в бар) и купувате напитки за цялата маса зад вас, дори и да не познавате хора. Преигравате.

Говорите с пищящ глас

И двамата се забелязвате и започвате да си викате "Хей, как си?", но това звучи пискливо, следва прегръдка, съвсем неуместна, и после пак няколко изречение с писклив глас. Не го искате, но така се получава.

Опитвате се да разберете дали тя все още е сама

Гледате ръцете ѝ, дали там няма годежен пръстен или халка. Опитвате се по всякакъв начин да разберете дали още е необвързана. Дори да се опитвате да го правите незабележимо, за нея е ясно, все е едно да я попитате в лицето "Имаш ли си някой друг или още си влюбена в мен?".

Дори и да си имате гадже, пак се надявате тя да си няма

Без значение дали сте скъсали преди много време, се надявате тя да не си е намерила някой супер готин и богат, защото това ще означава, че за нея вие сте никой.

Твърде много се вълнувате

Всичко, което тя ви каже, възприемате прекалено емоционално. И продължавате да говорите с този писклив глас.

Лъжете за живота си

Представяте ѝ живота си в далеч по-добра светлина от действителността.

1623751

Правите се, че не знаете нищо за нея

Реагирате изненадано на всичко, което ви каже за себе си, макар да знаете за повечето неща, защото все още тайно или не проверявате профила ѝ във Facebook.

Правите планове да се видите скоро

Това вероятно никога няма да се случи, но и двамата се чувствате длъжни да си обещаете, че скоро ще се видите, да си поприказвате.

Не си спомняте защо сте скъсали

За един момент виждате връзката си с нея прекалено романтично и дори не се сещате защо сте се разделили. Искате да ѝ напишете sms, но тогава виждате последните, които тя ви е пратила, когато сте късали. В тях пише, че тя се надява вие да умрете и че майка ви е дебела крава. А, да, бившата ви ви изневери. Сега вече си спомнихте всичко.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ