Кога е време да скъсате с гаджето

22.03.2016, 14:00

Знаците са налице

   
 
Кога е време да скъсате с гаджето

Срещате някоя готина жена и решавате, че тя е вашият човек. И за един определен период от време тя наистина е, но някак усещате, че напоследък (през последните две години даже) нещата не вървят. Мислите си дали не е по-добре да се разделите, но все ви се струва, че може да сгрешите, ако вземете това решение. Ако тези знаци са налице, да знаете, че няма какво да се колебаете, време е за късане.

Сексуалният ви живот е само спомен

Не сте правили секс от... (не можете да си спомните откога). И въпреки опитите ви да възродите сексуалния си живот с вашата приятелка, все не се получава. Тя винаги намира причина да не прави секс с вас, а на вас толкова ви е омръзнало да я молите, че вече сте решили да не се занимавате. Никакъв секс, никаква радост.

Общувате си само по необходимост

Изобщо не сядате да поговорите за нещата, които ви вълнуват, тя не споделя нищо с вас. И на вас вече не ви се занимава да я заговаряте, просто знаете какво ще последва и не ви се иска да го търпите. Истината е, че сте уморени от общуването си с нея и тя от общуването си с вас, което е ясен знак, че краят идва.

Лесно си падате по други

Продължителната липса на секс донякъде обяснява нещата. Само да видите друга готина жена и веднага искате да ѝ се лепнете. Но не е само това. Имате нужда да говорите и да се забавлявате с други жени, които не са вашата приятелка, дори да не правите секс с тях.

Не виждате смисъл и бъдеще

Не искате да премете истината, а тя е, че вече не виждате никакъв смисъл във връзката си с тази жена. Не правите секс, не си говорите за нищо, освен дали е заключила вратата и дали имате достатъчно тоалетна хартия. И двамата предпочитате да прекарвате времето си с други хора. Изглежда, че нищо вече не ви свързва. И като се замислите, изобщо не се виждате до този човек след, да кажем 3 години. Ясно е - ще се къса.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ