Какво реално се случва в секс сцените в киното

07.09.2015, 12:17

Актьорите разкриват

   
 
Какво реално се случва в секс сцените в киното

Признайте си - понякога като гледате филм и в него има секс сцена, дори и нищо кой знае какво да не се вижда, сто процента ви се е случвало да се възбудите. А питате ли ги какво им е на актьорите? Е, и да не ги питате, те разказват. Вижте обясненията на различни актьори и актриси за това какво всъщност се случва в така любимите на всички ни секс сцени.

Оливия Уайлд: "В екипа винаги има някой дебел космат мъж, който носи потник и държи микрофон. Имам чувството, че само чака да се снима някоя секс сцена, за да си сложи "секси" потника. Хората си мислят, че тези сцени са страхотни и секси, но всъщност на мен винаги ми е смешно, защото в стаята има 50 души. Спираш и почваш по команда. Някой крещи: "Може ли да мръднеш малко ръката? Сложи я там. Точно така. Дайте пак"."

Джейми Дорнан: "Членът ми е в контакт с актрисата, доколкото е заврян в тясна торбичка в телесен цвят."

Аманда Сейфрид: "Секс сцените са супер. Всичките ми партньори на екрана досега са били секси мъже на моята възраст, така че защо не? Няма да се правя, че не ми е забавно."

Бен Стилър: "Когато се снима такава сцена, трябва да я направиш добре, да се опиташ да си максимално истински."

Джоузеф Гордън-Левит: "Всъщност това си е технически процес. Построява се от много малки парченца. Не е като да сме двамата, да правим секс и някой просто да снима."

Дакота Джонсън: "Снимането на секс сцена не е чувствено или приятно изживяване. Много ти е топло, но не защото си възбуден. Всички са много потни и всъщност ти е неудобно."

Майкъл Дъглас: "Най-трудното при снимането на секс сцените е, че всеки човек ги оценява по собствения си опит. И всеки има свое мнение как трябва да се случва и как да изглежда."

Джъстин Тимбърлейк: "Всъщност е малко досадно. 12 часа снимаш секс сцена и после си тотално скапан."

Мартин Скорсезе: "Мисля, че през 70-те години сексът в киното беше по-здрав. Сега сякаш секс сцените са изчистени и дори не са чувствени вече. Изкуствени са, телата са изкуствени. Как се снима секс сцена? Вече не знам как. Все по-трудно е."

Майкъл Фасбендер: "Секс сцените са доста странни. Като мъж винаги се старая да не карам жената да се чувства неудобно от това, че съм се възбудил наистина. Опитвам се да вкарам хумор, за да отпусна партньорката и да не се налага да снимаме дубъл след дубъл."

Мила Кунис: "Много трудно да се снимат секс сцени. Точка. Без значение дали е с приятел, жена, мъж. Около теб е пълно с хора от екипа, осветяват те, записват те, местят те - няма никакъв комфорт."

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ