Какво не трябва да казваш на една жена в леглото?

30.05.2023, 12:00

Внимавай!

   
 
Какво не трябва да казваш на една жена в леглото?

Най-после си си хвнала мацка и си готов да я заведеш в леглото си? Честито, но не бързай да се радваш. Има някои неща, за които много трябва да внимаваш, ако искаш всичко да премине гладко и да не се изложиш.

Най-важното е да внимаваш какво говориш! Ето няколко примера какво да НЕ казваш, когато си в леглото с жена!

"Ти си най-добрата, с която съм бил." - Това може да звучи като комплимент, но може да се разбере като пряка сравнителна оценка спрямо други партньорки. Пази се от такива изявления, които биха могли да повлияят негативно на самочувствието на партньорката ти.

"Бившат ми го правеше по-добре." - Сравнението между партньорките ти е рядко добра идея. Това може да предизвика ревност или неудовлетворение и да създаде напрежение във вашата връзка.

"Няма ли да отслабнеш?" - Никога не коментирай отрицателно външния вид или физическите характеристики на партньорката си. Това може да нарани самочувствието ѝ и да я накара да ти зашлеви един шамар.

"Спиш ли?" - Ако партньорката ти е съгласна да правите секс, няма нужда да го повдигаш на въпрос. Той може да прозвучи неуважително или да навреди на нейното настроение.

"Това не беше толкова добро." - Вместо да се фокусираш върху недостатъците, се опитай да обърнеш внимание на положителните страни на сексуалното преживяване. Изрази благодарност и удовлетворение от времето, което прекарвате заедно.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ