Как можеш да нараниш пениса си, докато мастурбираш

17.10.2022, 18:00

Напълно възможно е!

   
 
Как можеш да нараниш пениса си, докато мастурбираш

Самозадоволяването е важна част от здравословния сексуален живот и може да бъде чудесен начин за облекчаване на стреса. Както винаги обаче всяко хубаво нещо трябва да си има и лоша страна... Тук прецакванката е, че докато "си играеш", можеш да получиш наранявания.

И туй като ние малко се притеснихме, нека да видим какво казват специалистите:

Синдром на травматичната мастурбация

Това е феномен, с който се сблъскват хора, които мастурбират в легнало положение с лице надолу или с пениса си, притиснат към повърхност или триене през дрехите си. Въпреки че няма голямо количество данни по този въпрос, сексолозите твърдят, че хората, които изпитват синдром на травматичната мастурбация, се оплакват от слабо сексуално желание или проблеми с поддържането на ерекцията и достигането до оргазъм, както и преждевременна еякулация.

Смъртоносна хватка

Този разговорен термин се отнася точно за това, за което си мислиш. Твърде силното или агресивно стискане на пениса по време на мастурбация може да доведе до привикване, при което тялото свиква с определен набор от стимули, което затруднява изпитването на удоволствие. Това може да доведе до порочен кръг, при който хората използват все по-здраво и по-здраво сцепление в резултат на намаленото усещане, което само влошава проблема.

Идиосинкратичен метод на мастурбация

Това сложно наименование представлява стил на мастурбация или специфична фантазия, която не може да бъде пресъздадена със сексуален партньор, което води до затруднения при достигане на кулминация. Тук разговорите с партньорката рядко помагат.

Ако изпитваш проблеми с усещането или достигането на оргазъм, е важно да изключиш всички основни медицински причини, като намаляване на тестостерона, нараняване, странични ефекти от лекарства или промяна в режима ви на упражнения.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ