Всичко, което трябва да научите за оргазма, но ви е страх да попитате

16.02.2016, 16:00

За величествения сексуален край

   
 
Всичко, което трябва да научите за оргазма, но ви е страх да попитате

Оргазмът - сексуална цел номер едно сред активно практикуващите хора. Оргазмът - мечта за много жени, любим финал за повечето мъже. Оргазмът - крайната дестинация, към която всички сме се запътили, но не всички достигаме.

Мислим си, че като забелим очи, потреперим малко и се изцапаме, значи знаем всичко за оргазма. Но вътрешно в себе си признаваме, че сме неуки по тази тема и то не по някаква друга причина, а защото ни е страх и срам да разпитваме. Притесняваме се, че ако разпитваме за секса и свършването, хората ще решат, че сме смотаняци или извратеняци. В което, съгласете се, няма нищо лошо.

За да не ви караме да се червите и да се излагате пред чужденците, днес сме решили да ви образоваме с малко факти за оргазма. Да ви виждаме ръцете!

1. Световният рекорд за най-дълго време, прекарано в мастурбация с оргазъм, е 6 часа и 30 минути за жена и 8 часа и 30 минути за мъж. Добре прекарано време.

2. Около 0.06% от мъжете могат да стигнат до оргазъм само като си представят разни неща и без да се докосват по никакъв начин.

3. Скорошно проучване сочи, че 48% от обикновените главоболия преминават след оргазъм. Освен това болкоуспокояващият процес се случва много по-бързо, отколкото с обезболяващи медикаменти.

4. Някои жени припадат след като свършат. Знае се за редки случаи, в които се стига до смърт заради спиране на сърдечната дейност. Може би затова французите наричат оргазма "малката смърт".

5. В началото на XX в. на пазара се появяват първите електрически вибратори - доста преди появата на прахосмукачката и електрическата ютия. Нуждите са си нужди.

6. Когато мъжете еякулират, мозъкът им освобождава химикали, които носят усещането за умора.

7. Средната продължителност на женския оргазъм е между 6 и 10 секунди, но има щастливки, които са дарени с 20-секунден кеф.

1650346

8. Според специалисти в сферата на секса, около 1% от жените могат да стигнат до оргазъм само със стимулация на зърната.

9. През 2006 г. жена от Лондон успява да достигне до 49 оргазма от само една сесия с мастурбация... не знаем как така.

10. Мъжкият оргазъм действа на организма така, както хероинът - на мозъка на наркозависими.

11. По-малко от 1/3 от жените редовно достигат до оргазъм по време на секс, а 3/4 от мъжете винаги свършват. Но проучвания сочат, че ако мъжът прекара поне 20 минути в любовна игра, шансовете дамата да стигне до оргазъм се увеличават многократно.

12. Смята се, че мъже, които свършват два или повече пъти седмично, живеят по-дълго.

13. Стимулацията на G-точката може да доведе до болезнен оргазъм.

14. Ако една жена е достигнала до клиторен оргазъм и мъжът продължи акта с проникване, може да ѝ докара втори, по-дълъг от първия.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ