Как жените ни обсъждат

05.02.2015, 19:14

И кои теми засягат

   
 
Как жените ни обсъждат

"Мило, излизам с приятелки" е фраза, която трябва да ви плаши. Защото именно на срещите с приятелки жените споделят такива неща за мъжете си, че просто не е реално. Когато много жени се съберат на едно място, от устите им излизат толкова неочаквано брутални думи, че мъжете наоколо се изчервяват и под претекст, че имат "една важна работа", гледат да офейкат колкото се може по-бързо.

Нека разгледаме пет теми, които жените обсъждат, когато вас ви няма.

1. Малкият ви приятел

Размер, форма, аромат, обезкосмяване (ако има такова) - всичко се разказва и то подробно. Ако сте спали с една жена, поне 10 нейни приятелки знаят как изглежда оная ви работа. Това, че обсъждат малкия ви приятел, не означава, че нещо го критикуват. По-скоро го приемете като естетически анализ.

2. Недостатъците ви

Жените обичат да обсъждат, а мъжете са любимата им тема. Имайте предвид, че в този момент някъде някоя жена ви нарича мъзелив, неамбициозен, нерешителен, безполезен лъжец, който не я заслужава. А до нея стои друга жена, която я насъсква още повече. Да, звучи нелепо и Е нелепо, но реално има смисъл от подобен род женски завери. Защото е много по-добре жената да излее цялата си негативна емоция заедно със своите приятелки, вместо да я изсипе върху вас, без да е ясно какви ще са последствията.

3. Позитивните ви качества

Да, жените обичат да оплюват мъжете, но обичат и да ги хвалят. Подарили сте ѝ нещо красиво? Направили сте ѝ страхотен комплимент? Помогнали сте ѝ за нещо? Във всичките ѝД профили в различните социални мрежи ще се разбере какъв страхотен мъж сте. А след това, когато вашата доволна жена разказва на приятелките си, тя хем ще ви хвали, хем ще демонстрира щастието си пред другите жени и ще ги кара да завиждат - 2 в 1.

4. Как се справяте в леглото

Така. След точка 1., в която предмет на обсъждане е вашият пенис, следва и разказ за креватните ви умения. Ужасната истина е, че жените хич не си поплюват и разказват всичко - бързина, креативност, орални умения, любовна игра, ръчни техники... Ако се справяте добре, няма от какво да се притеснявате. Ако пък си знаете, че сте зле, най-добре гледайте да се подобрите, защото иначе всичките ѝ приятелки ще са наясно колко точно сте зле.

5. Какво искат от вас

Не помним точно откъде е, но харесваме следната фраза "Една жена знае дали иска да се омъжи за теб, да те чука или да те убие още в първите 30 секунди от запознантството ви." Това е така. Проблемът е, че често самите жени се объркват и си мислят, че мъжът, когото искат да чукат, е този, за когото искат да се омъжат, но след известно време осъзнават грешката си. Изкарват ни я през носа и "продължават напред".

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ