Как да я накараш по-често да "слиза долу"

19.10.2022, 18:00

Каква е тайната?

   
 
Как да я накараш по-често да "слиза долу"

Няма да си кривим душите - хубавата свирка е всичко, от което има нужда един мъж. Може би ти се струваме малко директно, но точно такъв трябва да си и ти, ако искаш да получаваш това блаженство по-често. Лошото е, че дори и да си във връзка, няма гаранция, че ще ти се случва често. Някои жени не обичат оралните ласки, други пък ги е срам и имат нужда от това да ги предразположим. Причините могат да бъдат много, но истината е, че си има пинизи, които биха могли да ти помогнат по-често да получаваш по една...

Ето как да си поискаш:

Прави ѝ комплименти

Понякога жените правян нещо там долу, но не получават никаква индикация от мъжа. За да е сигурна, че ти допада, трябва да го изразиш. Направи ѝ комплимент и ѝ кажи кои от техниките, които изпозлва ти харесват.

Опитайте 69

Тази поза е малко специфична, тъй като е трудно да се концентрираш в това, което правиш. Предимството обаче е в това, че създава повече интимност между партньорите и това засилва желанието и на двамата да доставят удоволствие един на друг.

Насърчи я да използва ръце

Може и да ти се искат разни изпълнения от порно филмите, но нека да погледнем реално на нещата. Повечето жени не си падат по дълбоко гърло. С ръцете си тя би могла да обърне повече внимание на пениса ти, отколкото предполагаш.

И най-важното - спазвай хигиена

Много са мъжете, които не обръщат внимание на чистотата в онази област. Вероятно това е и причината повечето жени да отказват да правят орален секс на партнорите си. Увери се, че няма миризливи истории и ще получиш каквото искаш.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ