Из историите за срещи - смущаващи моменти

07.02.2016, 17:00

Грешка! Грешка!

   
 
Из историите за срещи - смущаващи моменти

Хората споделят за най-смущаващите моменти, които са имали по време на срещи. И ние сме имали много такива, но да не започваме, че много ще ние се смеете. Сега обаче можем дружно да се посмеем на тези тук.

Отидох на среща с близначки. Исках да поканя Трейси, а се оказа, че съм поканил Стейси.

Запознах се с един мъж в онлайн сайт за запознанства и когато той дойде да ме вземе, за да излезем на среща, беше написал на задното стъкло на колата си "Младоженци".

Опитах стария изпитан трик за прегръщане на момичето, за да я приближа до себе си, но вместо това, я ударих с лакът в челото. И двамата много се смяхме, но аз така и не посегнах да я прегърна отново.

1644474

Имах "сляпа среща" с една жена в ресторант. Отидох, но се оказа, че там има друга жена, която също има "сляпа среща" в същия ресторант. Все пак нещата между нас се получиха.

Свърши ми бензинът пред нейната къща. По-късно се оказа страхотно, но все пак беше тъпо.

Без да искам разлях "Блъди Мери" върху бялата ѝ блуза. Тя се разрева, избяга в банята и не излезе. Оттогава не съм я чувал, нито виждал.

Когато съм нервна, се смея. А той много ме изнервяше. Бяхме в един бар и аз се разсмях на нещо, което той каза, отметнах глава назад и косата ми се запали от наблизо горящата свещ. Косата ми не пострада много, но миризмата на изгоряло беше ужасна.

Заведох момиче на вечеря. Оказа се, че бившата ми приятелка работи като сервитьорка в това заведение и ние бяхме настанени точно на нейна маса. Макар че тя се държа доста нормално през цялото време, за мен ситуацията беше странна.

Пръднах в асансьора. Малко е трудно да обвиниш някой друг, когато сте само двамата с приятелката ти.

Целунах момче на първата среща. Той беше ял скариди, а аз съм алергична към морски деликатеси. Спрях да дишам, тази целувка направо ми все дъха.

Отидох на първа среща с това момче без да си обръсна краката, защото нищо не трябва да става на първата среща. Обаче, седим си ние на дивана и той започна да гали крака ми и да издава звуци като Чубака. После се срещахме в продължение на една година и аз винаги си бръснех краката, преди всяка среща, за да не започне отново да издава звуци като Чубака.

Най-лошата ми среща - дори не стигнахме до среща. Прегазих котката ѝ на алеяата до къщата ѝ и това беше краят.

След вечеря отидохме в нейния апартамент, за да правим секс. Не знам какво бях ял, но прекарах цялата вечер на тоалетната в едностайния ѝ апартамент. Щях да си отида вкъщи, ако не се страхувах, че ще осера всичко наоколо.

1644475

Отидох на среща с момиче, с което се запознахме в Tinder. През цялото време тя пишеше на приятелката си по телефона. Надникнах и единственото, което успях да видя, че беше написано с големи букви, беше "Дебелият Джеймс Франко". Все още го приемам като комплимент.

Едно момиче, на което бях писал много пъти да се срещнем, най-после ми позволи да я заведа на среща. Отидохме на футболен мач и на вечеря. По пътя към тях се опитах да пусна леко една пръдня (бях я сдържал през цялото време на вечерята), но не се получи, трябваше да отворя прозорците на колата, толкова зле беше. Няма нужда да казвам, че нямаше втора среща.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ